Veruje da nećeš ponoviti grešku

Ovo je racionalna devojka, koja radi na sebi i koja veruje da si i ti sposoban za isto. Ona će verovati da si se poneo nezrelo, ali da si samosvestan i u stanju da ne ponavljaš iste, glupe greške dvaput. Ona će stati uz tebe i dati ti benefit of the doubt kojem si se nadao, ali dobro se pazi. Ako ponoviš grešku, ona će zaključiti da je to deo tvog zrelog karaktera i da se zapravo nikada nećeš promeniti, a onda će te zbog toga ipak ostaviti.

Seks vam je odličan

Ovo je ona stavka na koju ni ona ni ti nikako ne možete da utičete – hemija između vas jednostavno je previše jaka. Ti si je možda i prevario, ali to je nije sprečilo da te želi, sada možda još intenzivnije i vatrenije, kako bi ti dokazala da je ona najbolja koju ćeš imati i da joj nijedna druga nije ni do kolena. I nije. Ipak, ako oseti da si ti manje uzbuđen po pitanju vašeg seksualnog odnosa, da gubiš onu iskru u kojoj je ona uživala i da joj nisi tako predan – ona će, iako nezadovoljna raspletom događaja, ipak nastaviti dalje. Dakle, dok je želiš, želi te.

I ona je tebe nekad prevarila

Znamo, ovo zvuči kao nož uboden u srce. Ali znate šta, i vi ste njoj isto to učinili. Tako da je samo pitanje da li ste spremni da jedno drugome oprostite i prestanete da bežite od toga da se želite – i upustite se u avanturu koja se zove ozbiljna veza, ili niste u stanju da prihvatite greške koje ste napravili, i u tom slučaju je jednostavno bolje da se odmah raziđete.

Naslovna fotografija: instagram.com/man_influence._

Jovana

Comments