Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Budi hrabar – u ljubavi

1/2

Verovatno si čuo da ljubav nije za kukavice (u nekoj pesmi, makar), ali kad pokušaš da definišeš hrabrost u ljubavi, izdaje te mašta. Šta to uopšte znači da budeš hrabar? Da priznaš ljubav? Da joj se ne opireš i da joj se predaš? Uglavnom da. Ali, kada se predaješ ljubavi, osećaš se slabo i zavisno i tako suprotno od onoga kako misliš da bi trebalo da se osećaš kao muškarac. Zato je za muškarce veliki izazov da prihvate rizik ljubavi i da shvate da osećanja nisu slabost – čak i kad jesu.

Voleti, uglavnom znači svesno rizkovati

Što uglavnom znači voljno izaći iz svoje zone komfora, umesto da iz nje budeš ispaljen kao iz topa i da ne znaš šta te je snašlo. Prihvatiti rizik ljubavi, jedan je od najhrabrijih činova u životu. Jer, predavanje ljubavi ne garantuje ostanak i opstanak u ljubavi. Ako izraziš svoja osećanja, rizikuješ da budeš odbačen, ponižen, iskorišćen. Savladavanje straha od odbacivanja, zahteva hrabrost prihvatanja rizika. Ako ideš samo “na sigurno” sigurno nikuda ne ideš, uglavnom se vrtiš u krug, u granicama svoje zone komfora. U ljubavi je neizbežno praviti kompromise, ali sa ljubavlju nema kompromisa – ili si skroz u tome, ili si kukavica.

Wannabe TV

Editors choice