Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Da li ti se dešava da odglumiš orgazam?

Da li ti se dešava da odglumiš orgazam?

3/4

Više nije dovoljno biti muškarac – to ne donosi nikakvu privilegiju samo po sebi i muškarac mora da se izbori i za uspeh u poslu i za položaj u porodici i za poštovanje i ljubav žene.

Žene sve poslove koje rade obavljaju jednako uspešno, pa i uspešnije od muškaraca, mogu da imaju uspešniju karijeru i da više zarađuju – i time tradicionalna muška moć ne samo da je dovedena u pitanje, nego je izgubljena. Muškarci se podstiču da pokažu osećanja, da pronađu svoju žensku stranu, da budu senzitivni i da razumeju žene – na taj način savremeni odnosi mogu da opstanu tako da opstanak braka i porodice ne bude ugrožen. Savremeno partnerstvo traži jednak angažman muškarca i žene, u svim aspektima odnosa i života – poslovnim, emotivnim, roditeljskim, seksualnim. To je preveliki pritisak za muškarce, kojima je genetski zapis dominacije još uvek „svež“ i dovodi ih u zabunu.

Class @couples_magazine

A post shared by Classy Gentleman (@classy.gentleman) on

Muškarci osećaju da je njihova muževnost podrivena i ugrožena i da se od njih traži i očekuje previše toga i još sve odjednom. Odjednom – žene sz sposobne da budu samostalne, mogu da biraju muškarca koji može da ispuni njihove emotivne i seksualne potrebe, a njihovi orgazmički kapaciteti su zastrašujuće neiscrpni i nameću muškarcu odgovornost da ih istraži i angažuje. Odjednom – biti muškarac postaje veoma zahtevno i traži trud i rad na sebi i nije dovoljno prosto se roditi sa penisom.

Wannabe TV

Editors choice