Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Da li ti se dešava da odglumiš orgazam?

Da li ti se dešava da odglumiš orgazam?

Taj obrt nameće muškarcima potrebu da se zaštite, da igraju igre moći (kao što su to žene vekovima činile, manipulišući i služeći se lukavstvom iz svog podređenog položaja, ubeđujući muškarce da su sjajni, neodoljivi i veliki ljubavnici), a ta se frustracija pokazuje u seksualnim disfunkcijama. Sve više muškaraca ima razne oblike seksualnih problema, a jedan od njih je nezainteresovanost za seks, strah od seksa, pa i nemogućnost doživljavanja orgazma. Muškarci posežu za ženskim manipulativnim tehnikama – glume orgazam, kako bi ubedili partnerku da im je divno i sjajno, da ih ona neverovatno uzbuđuje i da imaju fantastičan seks. I to je tužno i ponižavajuće, za oba pola.

Monica Belluci ♠️

A post shared by Classy Gentleman (@classy.gentleman) on

Muškarci moraju da odbace stare obrasce i da se prilagode novim zahtevima. Da posegnu za partnerstvom i ljubavlju iskreno, da se otvore i predaju, da u ženi pronađu prijateljicu, ljubavnicu, podršku i oslonac i da sami u bliskom odnosu ponude isto to. Dokazivanje muškosti brojem seksualnih partnerki više nije aktuelno, verni i posvećeni muškarci su ono što žene žele i traže, jer samo takve mogu da vole i poštuju – i da ostanu sa njima.

One traže ono što oduvek zaslužuju i uopšte ne preteruju u tome – žene više ne žele da trpe zapostavljanje, ignorisanje, potcenjivanje, iskorišćavanje. Ne žele da se žrtvuju za dobrobit muškarca zato što od njega zavise, već žele da ulažu u odnos sa osobom u koju imaju poverenja i sa kojom grade budućnost. Traže poverenje, poštovanje, ljubav, nežnost, posvećenost, bliskost, otvorenost i radost u odnosu, a to nije ni na koji način u suprotnosti sa potrebama i željama muškarca.

Muškarci nisu ugroženi, nego im je data prilika da se pomere sa mesta koje su vekovima zauzimali i da napreduju kao ličnosti, kao ljudska bića, ka svesti i oslobađanju od predrasuda i nedelotvornih obrazaca i koncepata. To je izazov, u kome je moguće pronaći smisao i zadovoljstvo, uz malo hrabrosti i rešenosti.
Aleksina Đorđević

Wannabe TV

Editors choice