24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Greške koje treba da izbegneš na prvom sastanku

Kakvi se muškarci sviđaju savremenim curama

Najvažnije lekcije o seksu (koje nećeš naučiti sam)

Intervju: Nikola Milović, autor bloga “Miles To Walk”

Kako radi mozak: Ne umara se i sve shvata ozbiljno

Dejvid Bekam lansira novi brend za negu muškaraca: House 99

Modeli džempera koji su ti potrebni za sezonu jesen/zima

Savršena zimska nega brade

Kako da probudiš alfa mužjaka u sebi

3 frizure za muškarce koje će uvek biti IN

Znakovi koji ukazuju da je potrebno da napraviš izmene u svom stilu

Najstilizovaniji filmski likovi svih vremena

Zanimljiva istraživanja: Šta više volimo, seks ili novac?

Da li ti se dešava da odglumiš orgazam?

Da li ti se dešava da odglumiš orgazam?

Taj obrt nameće muškarcima potrebu da se zaštite, da igraju igre moći (kao što su to žene vekovima činile, manipulišući i služeći se lukavstvom iz svog podređenog položaja, ubeđujući muškarce da su sjajni, neodoljivi i veliki ljubavnici), a ta se frustracija pokazuje u seksualnim disfunkcijama. Sve više muškaraca ima razne oblike seksualnih problema, a jedan od njih je nezainteresovanost za seks, strah od seksa, pa i nemogućnost doživljavanja orgazma. Muškarci posežu za ženskim manipulativnim tehnikama – glume orgazam, kako bi ubedili partnerku da im je divno i sjajno, da ih ona neverovatno uzbuđuje i da imaju fantastičan seks. I to je tužno i ponižavajuće, za oba pola.

View this post on Instagram

Monica Belluci ♠️

A post shared by Classy Gentleman (@classy.gentleman) on

Muškarci moraju da odbace stare obrasce i da se prilagode novim zahtevima. Da posegnu za partnerstvom i ljubavlju iskreno, da se otvore i predaju, da u ženi pronađu prijateljicu, ljubavnicu, podršku i oslonac i da sami u bliskom odnosu ponude isto to. Dokazivanje muškosti brojem seksualnih partnerki više nije aktuelno, verni i posvećeni muškarci su ono što žene žele i traže, jer samo takve mogu da vole i poštuju – i da ostanu sa njima.

One traže ono što oduvek zaslužuju i uopšte ne preteruju u tome – žene više ne žele da trpe zapostavljanje, ignorisanje, potcenjivanje, iskorišćavanje. Ne žele da se žrtvuju za dobrobit muškarca zato što od njega zavise, već žele da ulažu u odnos sa osobom u koju imaju poverenja i sa kojom grade budućnost. Traže poverenje, poštovanje, ljubav, nežnost, posvećenost, bliskost, otvorenost i radost u odnosu, a to nije ni na koji način u suprotnosti sa potrebama i željama muškarca.

Muškarci nisu ugroženi, nego im je data prilika da se pomere sa mesta koje su vekovima zauzimali i da napreduju kao ličnosti, kao ljudska bića, ka svesti i oslobađanju od predrasuda i nedelotvornih obrazaca i koncepata. To je izazov, u kome je moguće pronaći smisao i zadovoljstvo, uz malo hrabrosti i rešenosti.
Aleksina Đorđević

Wannabe TV

Editors choice