Kratki stilski saveti za muškarce

“Tajne” koje Facebook zna o svakom svom korisniku

Kineski zid polako nestaje

Modna pravila koja bi trebalo redovno da kršiš

Da li je ipak bolje biti muževan nego dobar momak?

Workout with models: Vežbe uz koje možeš lako da održiš zategnuto telo (VIDEO)

Da li si čuo za TABATA trening?

Kako da nosiš trendove 90-ih?

Zašto je šefovska pozicija mesto usamljenosti

Naučnici upozoravaju – manje od osam sati sna nas ubija

Tvoj posao šteti tvojoj koži – evo i kako

Kako da odabereš savršen oblik naočara za sebe?

Neverovatne ilustracije koje dokazuju da živimo u “ludom” svetu

Ovi poznati filmski likovi nastali su po uzoru na stvarne ličnosti

Zapanjujući zakoni privlačnosti za koje nisi znao

Da li ti se dešava da odglumiš orgazam?

Da li ti se dešava da odglumiš orgazam?

Taj obrt nameće muškarcima potrebu da se zaštite, da igraju igre moći (kao što su to žene vekovima činile, manipulišući i služeći se lukavstvom iz svog podređenog položaja, ubeđujući muškarce da su sjajni, neodoljivi i veliki ljubavnici), a ta se frustracija pokazuje u seksualnim disfunkcijama. Sve više muškaraca ima razne oblike seksualnih problema, a jedan od njih je nezainteresovanost za seks, strah od seksa, pa i nemogućnost doživljavanja orgazma. Muškarci posežu za ženskim manipulativnim tehnikama – glume orgazam, kako bi ubedili partnerku da im je divno i sjajno, da ih ona neverovatno uzbuđuje i da imaju fantastičan seks. I to je tužno i ponižavajuće, za oba pola.

Monica Belluci ♠️

A post shared by Classy Gentleman (@classy.gentleman) on

Muškarci moraju da odbace stare obrasce i da se prilagode novim zahtevima. Da posegnu za partnerstvom i ljubavlju iskreno, da se otvore i predaju, da u ženi pronađu prijateljicu, ljubavnicu, podršku i oslonac i da sami u bliskom odnosu ponude isto to. Dokazivanje muškosti brojem seksualnih partnerki više nije aktuelno, verni i posvećeni muškarci su ono što žene žele i traže, jer samo takve mogu da vole i poštuju – i da ostanu sa njima.

One traže ono što oduvek zaslužuju i uopšte ne preteruju u tome – žene više ne žele da trpe zapostavljanje, ignorisanje, potcenjivanje, iskorišćavanje. Ne žele da se žrtvuju za dobrobit muškarca zato što od njega zavise, već žele da ulažu u odnos sa osobom u koju imaju poverenja i sa kojom grade budućnost. Traže poverenje, poštovanje, ljubav, nežnost, posvećenost, bliskost, otvorenost i radost u odnosu, a to nije ni na koji način u suprotnosti sa potrebama i željama muškarca.

Muškarci nisu ugroženi, nego im je data prilika da se pomere sa mesta koje su vekovima zauzimali i da napreduju kao ličnosti, kao ljudska bića, ka svesti i oslobađanju od predrasuda i nedelotvornih obrazaca i koncepata. To je izazov, u kome je moguće pronaći smisao i zadovoljstvo, uz malo hrabrosti i rešenosti.
Aleksina Đorđević

Wannabe TV

Editors choice