Da li si dovoljno zreo za vezu?

Vežbe u kancelariji za one koji celog dana sede

Klasični odevni komadi koji bi trebalo da budu u ormaru svakog muškarca ovog proleća

Jednostavne kombinacije koje možeš nositi svakog dana

Filmovi koje kritika nije volela, ali Oskar jeste

Ljubav najčešće uopšte nije ono što očekuješ

Trening sa tegovima je bolji od kardio treninga – evo i zašto

6 stvari koje te sprečavaju da smršaš u 20, 30 i 40 godina

5 navika koje će “bustovati” tvoju životnu energiju

Stvari koje razumeju samo dobri ljudi sa opakim šefovima

7 “svežih” stilskih ideja za minimaliste

Ako je voliš, onda je drugačije tretiraš u krevetu – da li je to diskriminacija?

Izvodljive maštarije: Pomerite granice u seksu

24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Dobar ljubavnik je mnogo više od tehničara

Dobar ljubavnik je mnogo više od tehničara

1/2

Žene vas upozoravaju – nije svaki muškarac dobar ljubavnik, a oni koji jesu, nisu uvek veliki zavodnici. Tačnije, ne radi se o iskustvu u smislu velikog broja žena sa kojima su spavali, ne radi se o tehnici i vežbanju, već o onome što nose u sebi, u načinu kako doživljavaju ženu, u spremnosti i otvorenosti sa kojom ulaze u odnos.

U prvom susretu su nežni i senzitivni

Kad stavite ruke na žensko telo, prepustite se osećaju – to telo je drugačije od drugih, reaguje na sopstveni način i pripada osobi koja je različita od ostalih koje poznaješ. Tvoje ruke treba da je osete, kao što ona oseća njih, treba da pronađeš pravi način da je dodiruješ, da otkriješ da li više voli da je stisneš, ili pomiluješ, odnosno, kada i na kom delu tela joj više prija jedno od ta dva, kada je raspoložena za divljanje i onda možeš da budeš malo grublji (ali nikad sa njenim najosetljivijim delovima, bradavicama i klitorisom), koliko joj treba da se uzbudi i šta je najviše loži. Dobar ljubavnik se upušta u istraživanje pri prvom intimnom susretu i sa njim žena može da se opusti i da dostigne orgazam, čak i ako joj inače treba više vremena i u prethodnoj vezi je to često bio problem.

View this post on Instagram

Exhibit A: How to properly celebrate an empty sink

A post shared by PNW Wedding/elopement/couples (@chelseajonesphotography) on

Razigran je i voli da istražuje

Seks je igra uživanja – nije obavezno izmenjati sve poze tokom jednog odnosa, ali je super uneti s vremena na vreme neku promenu. Preći sa stola na stolicu ili sto, probati stojeći, iskoristiti nameštaj kao inspiraciju… Dobar ljubavnik nema neki plan akcije, već improvizuje u odnosu na trenutak, situaciju, raspoloženje, a spreman je i da se prepusti inicijativi i raspoloženju partnerke. Ne oseća se manje muževno zato što ispunjava neku njenu želju – upravo suprotno, srećan je što je ona slobodna da mu kaže šta hoće i rado izlazi u susret njenim željama. Kad mu partnerka predloži nešto što je za njega novo, on ne razmišlja o tome da je ona to već radila sa nekim drugim, nego je zadovoljan što ima prilike da nešto iskusi i nauči.

Ne osećaju se ugroženo ako nešto ne ide

Dobri ljubavnici umeju da se smeju i sebi i neprijatnostima koje mogu da se dese u krevetu. Ako iznenada izgubi erekciju jer ga je nešto omelo (pomislio je da čuje kako se otvaraju vrata i neko ulazi, ili je partnerka rekla ili uradila nešto što ga je ohladilo) on se neće nervirati, nego će sa humorom prokomentarisati tu situaciju. Oni koji strahuju od gubitka erekcije, jer nastoje da se pokažu pred partnerkom, propuštaju poentu – erekcija nije dovoljna sama po sebi, a ako zbog nečeg splasne ili izostane (dešava se svima) ima drugih načina da nastavite intimnu igru i da ženi pružite zadovoljstvo. Ako tako pristupate stvarima, obično se i raspoloženje popravi i erekcija se vrati (i posluži vam za maestralnu završnicu).

Wannabe TV

Editors choice