Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Dobar ljubavnik je mnogo više od tehničara

Dobar ljubavnik je mnogo više od tehničara

Znaju da žene mogu da uživaju mnogo više nego oni

Ženski kapaciteti za uživanje su neograničeni, za razliku od muških. Dobar ljubavnik zna da njegova partnerka može (i treba i želi) da svrši nekoliko puta i ne mrzi ga da u tu svrhu uposli prste i jezik, čak i kad je siguran da će izdržati dovoljno dugo, odnosno, da ona i tokom jednog odnosa može više puta da doživi orgazam. Potrebno je neko vreme i malo truda da žena svrši dvadesetak puta, ali ako ona to može, dobar ljubavnik će češće nastojati da joj to priušti, nego što će dozvoliti da ona ostane na jednom ili dva standardna orgazma.

Prepuštaju se uživanju

Postoji jedna rečenica zajednička muškarcima koji stvarno umeju da uživaju u ženskom telu, u seksu, u celoj toj uzbudljivoj priči, od početka do kraja, a ona glasi “mogao bih do sutra ovako”. Oni se predaju uživanju, ali nije im problem da se suzdrže, da promene položaj i odaberu onaj koji će ih manje stimulisati, da bi produžili odnos, jer prosto vole da seks traje. Vole da vide svoju partnerku kako uživa, da joj pruže sve orgazme koje ona može da doživi, vole da zaborave na sebe i da se izgube u čulnom doživljaju.

Oni uključuju emocije u seks

Dobri ljubavnici dobro razlikuju dobar seks od vođenja ljubavi. Ponekad je seks odličan i fantastičan, bez mnogo uživljavanja i emotivnog uključivanja (čak i među partnerima) a ponekad je romantičan i onda kad je potpuno divalj i strastven, jer je takva dominantna emocija.

Izvor fotografija: instagram.com/chelseajonesphotography

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice