Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Devojke

Dr. Svekres K. Pohotni: Odlomci iz prakse, deo prvi

Dr. S.K.P: “Nego šta, Evropa, pa su i žene evropske. Vidi momče, Srbija je cela histerična, pa i žene. Još nisu shvatile razmere patrijarhata, a instant-emancipovane “Seksom i gradom”, to je stvorilo bućkuriš u njihovoj glavi. A u jevropi, to je malo drugačije. Recimo, u celom svetu, žena kad napuni 30 godina postane moćna. Shvati da nije sramota seksati se, ali ne odaje se seksu droljasto, već damski. Shvate da mogu sve i kreću hrabro napred. U Srbiji do 30 i nekako, a kako pređu tu cifru samo se izlinjaju od straha i histerije. Ili tripuju da se udaju i rode decu ili tripuju što to nemaju ili ako i neće brak i porodicu opet se tripuju na to što neće. Dakle, nema normalnih žena tvojih godina u Srbiji. Ili histerija ili hipsteraj – hipsterija?”

N.N: “Jao, doktore, tu ste u pravu…”

Dr. S.K.P: “Vidi, nije da Evropljanke nemaju strahove. Ali Srpkinje imaju jedan tzv. koštani strah, onaj koji im je usađen do koske. A to je STRAH OD SVEGA, a ponajviše od onoga što NISU URADILE. To je hipertrofija straha od majki i očeva, strah od društva i nekakve zamišljene trke koju trkaju. Nije lako biti žena u Srbiji. Ako i uspeš da se odbraniš od strahova i napada društva na tebe kao pojedinca, odjednom ti cilj neprimetno postaje da se osvetiš. Svima. Ne zna se zašto. Tačnije, svima redom. Pogledaj samo statuse i objave naprednih Srpkinja. To je sve puno gneva i osvete. Da ih pitaš prema kome, ne bi znale da ti odgovore. Recimo, omiljeni sport je da u inat mužu prave od dece debile. Vidiš, u Evropi se ljudi uglavnom bave poslom. Isti su kao i mi. Vole kobasicu, prde i podriguju. Ali pate od običnih ljudskih strahova. Uglavnom skoncentrisanih na poslu. Kad dođeš kući uglavnom si mrtav, kao prebijen, ali nisi prestrašen. Kod nas niko u suštini ništa ne radi, strah je jedina zanimacija. Ne radi se tu o emancipaciji. Moj ujak, na primer, oženjen je Afrikankom. Ona je došla iz jednog sela i samo bi da se uda i da joj se dopusti da mužu kuva i pere i da mu bude umiljata i omiljena. I tačka. Nema dalje. Harmonija jednostavnosti. Vidiš, Srpkinje se nisu odrekle šake. To je problem. One bi to isto što i ova cura iz Afrike, ali da im se zauzvrat dopusti da budu besne.”

026 Dr. Svekres K. Pohotni: Odlomci iz prakse, deo prvi

N.N: “Znači imam sreće što sam rođen sa penisom?”

Dr. S.K.P: “Pa, nisi se baš mnogo usrećio, s obzirom da dolaziš iz Srbije. Od srpskog muškarca se očekuje sve. Da bude gej, mačo, demokrata, radikal, političar, biznismen, moćan, nežan, pametan, bogat, strpljiv, glup, uporan, a u stvari jedina poruka je – boli te patka, nemoj ništa ni da radiš, samo mlati udom u kome god pravcu oćeš. Mi smo jedina zemlja u kojoj je mačizam politički pravac…

Nastaviće se…

Wannabe TV

Editors choice