Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Kad vežbaš i vežbaš, a mišići ne rastu

Savremen muškarac, ekološka svest i moda

Liam Payne x Hugo Boss: Kolekcija koja će ti se dopasti!

Kako da “nabilduješ” mozak

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Domaći zadatak za leto: 5 knjiga koje zaista treba da pročitaš (ponovo)

Navike koje će ti pomoći na putu do uspeha

Ljubavna oda Joe Jonasa za Sophie Turner u vidu pesme “Hesitate”

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Gde da izvedeš devojku, a da ne potrošiš puno i da je zadiviš

Gde da izvedeš devojku, a da ne potrošiš puno i da je zadiviš

1/2

Nisi pri parama, a hteo bi da pružiš svojoj devojci dobar provod, da sa njom kvalitetno provedeš vreme, da pokažeš inicijativu, iznenadiš je i oduševiš. Potrebno je da se bar malo poznajete, da bi znao u čemu će rado učestvovati, šta će je obradovati i prijati joj. Recimo to, da li je sportski tip i voli prirodu, šetnje, vožnju biciklom, koju muziku voli, da li voli gužvu i društvo, koji je kulturni sadržaji zanimaju… Kad znaš ove stvari o njoj, imaš mnogo dobrih smernica o tome kako da je oduševiš svojim predlogom.

Izlet u prirodu deluje kao kliše, ali to je savršen način da provedete zajedno prijatne trenutke, u kojima ćete biti aktivni i opušteni istovremeno. Ponesite hranu i piće, ćebence, karte, pronađite lepo mestašce na kome ćete biti sami i imaćete sve što vam treba – intimu za druženje i upoznavanje u prijatnom okruženju, bez troškova koje biste imali da ste izašli u restoran (a i biće mnogo opuštenije).

Karaoke? Ako oboje volite da pevate, dobro se osećate u društvu i volite ovu vrstu zabave, odvedi je na neko karaoke-veče. Odaberite svoje omiljene pesme i provedite se najbolje na svetu! Dobar izbor je i odlazak na ples, ako znate neko mesto gde je to moguće. Najjednostavnije je da upišete neki kurs na kome ćete zajedno naučiti osnove klasičnih plesova, a i svaki put ćete imati priliku da plešete. Škole plesa često organizuju za svoje polaznike i ljubitelje plesa okupljanja, koja kasnije možete posećivati – svrha ovih okupljanja je uživanje u plesu (kao nekada, kada su se pravile “igranke” da bi se mladi upoznali i zbližili).

Ako znaš koju muziku voli, iznenadi je ulaznicama za koncert. Idite zajedno na neki muzički festival, bar na jedno veče – to je prilika da se podelite jedinstven doživljaj. Za jedno veče, na nekom festivalu možete slušati i nekoliko odličnih koncerata.

Wannabe TV

Editors choice