Treba da znaš: Šta je najbitnije za razvoj karijere

Počinje sa snimanjem Game of Thrones spin-off serija

Najbolje stilizovani muškarci MET gale 2019.

Osvešćeno koiršćenje tehnologije i tehnološka detoksikacija

Adrenalinska zavisnost – strast ili problem?

Žene žele malo više pažnje

Top 5 igrica za pametne telefone koje će te zabaviti

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Sudar sa stereotipom: Šta vam žene rade i kad im je stalo do vas?

Zašto je šefovska pozicija mesto usamljenosti

Odlične smart-casual letnje kombinacije za tebe

Trikovi za lepši izgled (devojke vole doterane frajere)

Mislimo da znamo – a nije istina

Bad Bunny: Novi fashion guru

Kakva je u krevetu: Znaci koji je razotkrivaju

Gde da izvedeš devojku, a da ne potrošiš puno i da je zadiviš

Gde da izvedeš devojku, a da ne potrošiš puno i da je zadiviš

1/2

Nisi pri parama, a hteo bi da pružiš svojoj devojci dobar provod, da sa njom kvalitetno provedeš vreme, da pokažeš inicijativu, iznenadiš je i oduševiš. Potrebno je da se bar malo poznajete, da bi znao u čemu će rado učestvovati, šta će je obradovati i prijati joj. Recimo to, da li je sportski tip i voli prirodu, šetnje, vožnju biciklom, koju muziku voli, da li voli gužvu i društvo, koji je kulturni sadržaji zanimaju… Kad znaš ove stvari o njoj, imaš mnogo dobrih smernica o tome kako da je oduševiš svojim predlogom.

Izlet u prirodu deluje kao kliše, ali to je savršen način da provedete zajedno prijatne trenutke, u kojima ćete biti aktivni i opušteni istovremeno. Ponesite hranu i piće, ćebence, karte, pronađite lepo mestašce na kome ćete biti sami i imaćete sve što vam treba – intimu za druženje i upoznavanje u prijatnom okruženju, bez troškova koje biste imali da ste izašli u restoran (a i biće mnogo opuštenije).

Karaoke? Ako oboje volite da pevate, dobro se osećate u društvu i volite ovu vrstu zabave, odvedi je na neko karaoke-veče. Odaberite svoje omiljene pesme i provedite se najbolje na svetu! Dobar izbor je i odlazak na ples, ako znate neko mesto gde je to moguće. Najjednostavnije je da upišete neki kurs na kome ćete zajedno naučiti osnove klasičnih plesova, a i svaki put ćete imati priliku da plešete. Škole plesa često organizuju za svoje polaznike i ljubitelje plesa okupljanja, koja kasnije možete posećivati – svrha ovih okupljanja je uživanje u plesu (kao nekada, kada su se pravile “igranke” da bi se mladi upoznali i zbližili).

Ako znaš koju muziku voli, iznenadi je ulaznicama za koncert. Idite zajedno na neki muzički festival, bar na jedno veče – to je prilika da se podelite jedinstven doživljaj. Za jedno veče, na nekom festivalu možete slušati i nekoliko odličnih koncerata.

Wannabe TV

Editors choice