Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Devojke

Gde da izvedeš devojku, a da ne potrošiš puno i da je zadiviš

1/2

Nisi pri parama, a hteo bi da pružiš svojoj devojci dobar provod, da sa njom kvalitetno provedeš vreme, da pokažeš inicijativu, iznenadiš je i oduševiš. Potrebno je da se bar malo poznajete, da bi znao u čemu će rado učestvovati, šta će je obradovati i prijati joj. Recimo to, da li je sportski tip i voli prirodu, šetnje, vožnju biciklom, koju muziku voli, da li voli gužvu i društvo, koji je kulturni sadržaji zanimaju… Kad znaš ove stvari o njoj, imaš mnogo dobrih smernica o tome kako da je oduševiš svojim predlogom.

Izlet u prirodu deluje kao kliše, ali to je savršen način da provedete zajedno prijatne trenutke, u kojima ćete biti aktivni i opušteni istovremeno. Ponesite hranu i piće, ćebence, karte, pronađite lepo mestašce na kome ćete biti sami i imaćete sve što vam treba – intimu za druženje i upoznavanje u prijatnom okruženju, bez troškova koje biste imali da ste izašli u restoran (a i biće mnogo opuštenije).

Karaoke? Ako oboje volite da pevate, dobro se osećate u društvu i volite ovu vrstu zabave, odvedi je na neko karaoke-veče. Odaberite svoje omiljene pesme i provedite se najbolje na svetu! Dobar izbor je i odlazak na ples, ako znate neko mesto gde je to moguće. Najjednostavnije je da upišete neki kurs na kome ćete zajedno naučiti osnove klasičnih plesova, a i svaki put ćete imati priliku da plešete. Škole plesa često organizuju za svoje polaznike i ljubitelje plesa okupljanja, koja kasnije možete posećivati – svrha ovih okupljanja je uživanje u plesu (kao nekada, kada su se pravile “igranke” da bi se mladi upoznali i zbližili).

Ako znaš koju muziku voli, iznenadi je ulaznicama za koncert. Idite zajedno na neki muzički festival, bar na jedno veče – to je prilika da se podelite jedinstven doživljaj. Za jedno veče, na nekom festivalu možete slušati i nekoliko odličnih koncerata.

Wannabe TV

Editors choice