Još jedan kliše – zalazak sunca, posmatran sa nekog vidikovca, ili pored vode. Romantika nikada nije suvišna i nikada neće biti prevaziđena. Uz šetnju, držanje za ruke i posmatranje zalaska sunca, postići ćeš više nego da si joj kupio skup poklon. Naravno, isključi ometače – upotreba mobilnog telefona je apsolutno kontraindikovana, zvuk poruka i notifikacija kvari romantični ugođaj. Posveti to vreme samo njoj – to je suština romantike.

Ako ona voli da pešači ili vozi bicikl, odnosno, ako uživa u kretanju i fizičkoj aktivnosti, odvezite se biciklama do obližnjeg izletišta, ili do neke kafanice na periferiji, gde možete da popijete kafu i napravite pauzu. Ako znaš neku lepu putanju kroz prirodu, još bolje. Ukoliko je ona član nekog sportskog kluba, izrazi želju da joj se pridružiš – možeš da gledaš trening, a možeš i da učestvuješ, ako se radi o planinarenju, biciklizmu, orijentiringu… Ukoliko se ti baviš ovakvim aktivnostima, predloži joj da ti se pridruži (i postaraj se da joj ne bude suviše naporno).

Za trenutke koje provodite kod kuće i nikuda ne idete, gledanje omiljene serije ili filma koji ste zajedno izabrali, uz spremanje hrane, često je najbolji mogući provod. Ali, učini i više od toga – priušti joj masažu leđa, ili stopala (ili i jedno i drugo), biće ti više nego zahvalna.

Za ljubiteljku kulturnih sadržaja, obilazak neke izložbe ili praćenje književne promocije, biće događaj u kome će uživati, naročito zato što svoja interesovanja može da podeli sa tobom.

Izvor fotografija: instagram.com/couple

Brankica Milošević

Comments