Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Gde da odvedeš devojku na prvi sastanak

1/2

Za prvi sastanak obično se bira neko konvencionalno mesto, kafić, ili restoran, a to je najgori izbor, poručuju dejting stručnjaci. Kao idealno mesto za prvi sastanak, oni preporučuju – kuglanu. Evo zašto.

Srećete sa sa nekim koga ne poznajete – iako ste gledali fotografije, ili imali video-poziv, susret uživo je drugačiji doživljaj. Tada možete da osetite nečiju energiju i da to čime zrači povežete sa gestovima, držanjem tela i izrazima lica. Ako odete na neko konvencionalno mesto, na kome sedite jedno preko puta drugog, sa preprekom stola između sebe, polovina tela je sakrivena od pogleda, a držanje tela može da bude neprirodno i da šalje pogrešne signale iz prostog razloga jer je stolica neudobna, kolena udaraju o sto kad se prekrste noge i nikako ne možete da zauzmete položaj u kome se osećate udobno. Pritom, neprekidno ste svesni toga da ste izloženi pogledu druge osobe i ako vam je fizički neudobno i neprijatno, postaje još neprijatnije.

charles deluvio rRWiVQzLm7k unsplash e1593811122603 Gde da odvedeš devojku na prvi sastanak

Sučeljeno sedenje potencira gledanje sagovornika u lice (oči), a ako ste u restoranu i jedete, takođe vam može biti neprijatno samo zbog toga što vas neko na koga treba da ostavite utisak gleda kako jedete. Verovatno nećete imati apetit, pokušavaćete da uzimate manje zalogaje i voditi računa o manirima, što inače ne radite kad jedete. Za oboje, “fino” ponašanje koje nameće atmosfera restorana i zajedničke večere, može da bude vrlo napeta i da provocira osećaj nesigurnosti i nespretnosti. Provešćete više vremena vodeći računa o svom ponašanju, nego obraćajući pažnju na osobu sa kojom ste izašli.

Kafić je malo bolji izbor, jer je atmosfera opuštenija, ali tu je opet potencijalno neudobno sedenje, a verovatno i muzika i žamor, zbog kojih ćete morati da se naginjete jedno ka drugom da biste se bolje čuli (što nije loše, jer se možete blago dodirivati i osetiti ima li hemije), ali, vizuelna komunikacija je opet ograničena.

Wannabe TV

Editors choice