Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

1/2

U savremenim romantičnim odnosima, žene se najčešće žale na muškarce koji nestaju i fenomen goustinga je opšteprihvaćen kao toksično ponašanje muškaraca. Ako ne želite da vas svrstavaju u kliše i da misle na vas kad govore “ha, muškarci, slabići i kukavice”, evo kratke liste poruka koje možete poslati (ili ih lično saopštiti, ako ste baš hrabri), umesto da samo isparite i ostavite najgori mogući utisak.

“Mislim da nam neće uspeti, ali hvala ti što si bila sa mnom. Verujem da ćeš naći nekog sa kim ćeš biti srećna i želim ti sve najbolje.”

Ovaj je aktuelan: “Možda nismo imali dovoljno vremena da se upoznamo, ali verujem da ne bismo zajedno preživeli apokalipsu. A čovek danas prosto mora da razmišlja na taj način.”

“Glupo mi je da ti to kažem, ali ja sam slomljen iznutra i to nema nikakve veze sa tobom, niti mislim da možeš bilo kako da mi pomogneš. Moram sam da rešavam svoje probleme i žao mi je što sam te upleo u to. To prosto nije fer.”

“Mislim da je vreme da svako krene svojim putem. Možda bi to trebalo da ti kažem lično, a ne preko poruke, ali ionako najviše komuniciramo na ovaj način, pa mi je nekako uobičajeno. Ne mislim da bi vredelo da se sastajemo i razgovaramo o tome, može samo da bude uznemirujuće i za tebe i za mene. Hvala na razumevanju.”

“Moram ovo da ti kažem i zaista mi je žao ako te povređujem, ali neprijatno mi je, a imam potrebu da budem iskren. Upoznao sam osobu za koju mislim da mi više odgovara. Možda grešim, ali moram da pokušam. Pokušaj da me ne mrziš, iako to zaslužujem.”

“Nisam hteo samo da nestanem iz tvog života kao kukavica, ali ovo mi je zaista neprijatno. Ne želim da se više viđamo. Sve najbolje.”

Wannabe TV

Editors choice