WANNABE MAN EDITORIJAL: QUIET REBELLION

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

“Dao sam šansu ovom odnosu, ali ne želim da traćim ni tvoje ni svoje vreme, ne vidim da imamo dovoljno zajedničkog i verujem da oboje možemo bolje – sa nekim drugim.”

“Izvinjavam se što sam trošio tvoje vreme, ali pokušao sam da pobegnem od sopstvenih osećanja i nisam uspeo. Moram da pokušam još jednom sa bivšom, iako možda grešim i zaista ne mislim da zaslužuješ ovakvo ponašanje. Ali srcu se ne može komandovati, molim te da to razumeš. Nadam se da ćeš pronaći ono što tražiš, jer sigurno zaslužuješ najbolje.”

“Izgleda da nisam spreman za vezu, jer nikako ne mogu da nađem vremena ni na poruke da ti odgovorim. Obuzet sam poslom i to je za mene prioritet (i verujem da će još dugo biti), i ne želim da budem onaj koji zapostavlja i razočarava. Znam da sam sebičan i ne mogu i ne želim da se osećam loše zbog toga i da te stalno držim na klupi za rezervne igrače.”

“Potrebno mi je da budem sam, nisam spreman za vezu i ne mogu da ti uzvratim adekvatno i da te tretiram kako zaslužuješ. Ne treba ti to.”

“Mislim da bi trebalo da nastavimo da viđamo druge ljude, jer nas dvoje nismo pravi spoj. Ne mogu tačno da kažem zašto, ali za mene nije “kliknulo” i ne verujem da je potrebno još vremena da budem siguran u to.”

“Izvinjavam se što ti priređujem neprijatnost, svakako ne želim da te povredim, ali mislim da treba da nastavimo svako svojim putem, ne ide nam. Meni ne ide. Želim ti sve najbolje.”

“Ne mogu da ti uzvratim osećanja. Žao mi je što te razočaravam, ali ne osećam isto što i ti.”

Naslovna fotografija: instagram.com/nohow_gentlemen

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice