24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Greške koje treba da izbegneš na prvom sastanku

Kakvi se muškarci sviđaju savremenim curama

Najvažnije lekcije o seksu (koje nećeš naučiti sam)

Intervju: Nikola Milović, autor bloga “Miles To Walk”

Kako radi mozak: Ne umara se i sve shvata ozbiljno

Dejvid Bekam lansira novi brend za negu muškaraca: House 99

Modeli džempera koji su ti potrebni za sezonu jesen/zima

Savršena zimska nega brade

Kako da probudiš alfa mužjaka u sebi

3 frizure za muškarce koje će uvek biti IN

Znakovi koji ukazuju da je potrebno da napraviš izmene u svom stilu

Najstilizovaniji filmski likovi svih vremena

Zanimljiva istraživanja: Šta više volimo, seks ili novac?

Greške koje treba da izbegneš na prvom sastanku

Greške koje treba da izbegneš na prvom sastanku

1/2

Hoćeš da ostaviš utisak i da se pokažeš i to je u redu – ali pronađi meru i način. Bez hvalisanja, ali i bez glumljenja da ti je svejedno, budi pristojan i izbegni greške koje muškarci često prave na prvom sastanku.

Ne kupuj nikakav poklon

Osim ako su ti ciljna grupa žene koje će od tebe uvek očekivati i izmamljivati poklone – neprikladno je donositi joj poklon na prvom sastanku. Ne znaš šta ona voli, nemaš nikakav povod i poklon može samo da bude nametljiv i da otkrije tvoju nesigurnost. Možeš da joj doneseš cvet, ali to nije praktično, jer posle treba taj cvet celo veče da nosi sa sobom i da ga gleda kako vene.

Sredi se, istuširaj, doteraj

Ni jedna devojka neće tolerisati fleke, izgužvanu odeću, miris znoja. Ako pomišljaš da ono što si nosio juče još “može da prođe”, odustani od te pomisli. Istuširaj se, upotrebi dezodorans i obuci čistu odeću. Ako nisi siguran šta se sa čim slaže, neka ti pomogne neka žena iz tvog okruženja (drugarica, sestra, majka). Poželjno je da lepo mirišeš, ali ne preteruj, miris treba da bude diskretan i da ga oseti samo onaj ko ti je dovoljno blizu, a ne da ostavlja u vazduhu trag za tobom.

Ne zovi je kod sebe i ne pozivaj se kod nje

Prvi sastanak treba da se odvija u javnosti, među ljudima, na nekom neutralnom mestu, gde će se ona osećati bezbedno i odakle oboje možete da odete (uz neko pristojno opravdanje), ako se ne osećate prijatno i ako već posle pola sata zaključite da drugog sastanka neće ni biti.

Ne pokreći teške ili “muške” teme

Politika, kompjuteri, fudbal, automobili – to obično nisu teme koje će zanimati devojke. Ona će te slušati iz pristojnosti, ali vrlo brzo će zaključiti da smaraš, ili da si detinjast, ako ne umeš da razgovaraš o običnim životnim stvarima. Ni jednu temu ne treba razvlačiti beskrajno i vodi računa da ne pričaš više od nje. Ima mnogo laganih i zanimljivih tema za razgovor u kojima možete da otkrijete da li imate sličan ukus i interesovanja – muzika, filmovi, omiljena hrana, hobiji, posao kojim se bavite, kućni ljubimci, knjige, kako provodite slobodno vreme, šta vas stresira, a šta opušta…

Vodi računa o svom rečniku – nije ti ona ortakinja

Na sastanku si sa devojkom na koju želiš da ostaviš dobar utisak – i ako se osećaš prijatno i opušteno, možeš da napraviš grešku i da počneš da pričaš kao sa ortacima, da psuješ, koristiš lokalizme, skraćenice i šale koje samo tvoje društvo razume. Pokaži joj na drugi način da si opušten i da ti je prijatno – najbolje je da joj to jednostavno kažeš.

Na prvom sastanku nema mesta pričama o seksu

Ne pominji vruće teme, jer će ona steći utisak da samo želiš da je odvedeš u krevet. Pa čak i ako zaista želiš samo to, biće potrebno bar još nekoliko sastanaka. Poljubac na kraju, kad je ispratiš, dolazi u obzir, ako je raspoloženje odgovarajuće.

Wannabe TV

Editors choice