Ne uvažavate njena osećanja

Ukoliko ste nesvesni njenih osećanja, ne trudite se da je razumete i ne vrednujete njeno mesto u svom životu, svaki put kad ona ima neki “emotivni ispad” smatraćete da je to problem koji treba popraviti – da vam ne smeta. Reći ćete joj da nema razloga tako da se oseća, da preteruje i umišlja i nanećete joj duplo više štete, nego što već jeste. Ona neće prestati da se oseća kako se oseća, zato što joj vi kažete da to zasnovano na realnim razlozima, već će se osećati još gore, biće besna i frustrirana i u potpunosti će se uklopiti u vaše predrasude o tome da su žene nepredvidljive, nestabilne, preosetljive i naporne.Njoj je potrebno da je saslušate i uvažite, a ne da joj postavljate dijagnozu.

Greške u vezi koje ukazuju na to da imate problem sa ženama3 Greške u vezi koje ukazuju na to da imate problem sa ženama (1. deo)

Ne trudite se da izgradite poverenje

Poverenje se gradi i neprekidno opravdava, i teško ga je rehabilitovati ako je već iznevereno. Vama je lakše da je optužite da je ljubomorna, sumnjičava i nepoverljiva, nego da zaslužite njeno poverenje i da je uverite da nema razloga da vas sumnjiči i da bude nepoverljiva. Ili ne uviđete važnost poverenja u vezi i u životu, ili vam je ovo omiljena emotivna igra – potrebno vam je da ona ne zna šta da očekuje od vas, da bude nesigurna i stalno na oprezu, jer je tako lakše kontrolišete i sigurni ste da imate moć.

Pročitajte još i ovo:

3 ključna razloga zašto ona ne želi da bude sa vama

Devojke otkrivaju: Stvari koje nas vređaju

Pitanja koja oklevate da postavite svojim devojkama (BLOG)

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramu, Facebooku, Twitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.fashioneditorials.com

Brankica Milošević

Comments