Treba da znaš: Šta je najbitnije za razvoj karijere

Počinje sa snimanjem Game of Thrones spin-off serija

Najbolje stilizovani muškarci MET gale 2019.

Osvešćeno koiršćenje tehnologije i tehnološka detoksikacija

Adrenalinska zavisnost – strast ili problem?

Žene žele malo više pažnje

Top 5 igrica za pametne telefone koje će te zabaviti

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Sudar sa stereotipom: Šta vam žene rade i kad im je stalo do vas?

Zašto je šefovska pozicija mesto usamljenosti

Odlične smart-casual letnje kombinacije za tebe

Trikovi za lepši izgled (devojke vole doterane frajere)

Mislimo da znamo – a nije istina

Bad Bunny: Novi fashion guru

Kakva je u krevetu: Znaci koji je razotkrivaju

Izvodljive maštarije: Pomerite granice u seksu

Izvodljive maštarije: Pomerite granice u seksu

1/2

Ako imaš partnerku, neke od ovih maštarija ćeš lako ostvariti (ako već nisi), a i ako si solo, ovi predlozi uopšte nisu nedostupni, naročito kada je u pitanju seks sa osobom koju upoznaješ preko interneta (statistika je na tvojoj strani).

Snimite svoj “kućni” video

Parovi koji ovo ponekad praktikuju, svedoče o tome da im je to najuzbudljivije iskustvo u seksu. Uzbudljiv je sam čin snimanja privatnog pornića, a to uzbuđenje ostaje zabeleženo na snimku, koji je kasnije vrlo podsticajno gledati, bilo da imaš seks sa partnerkom i gledate zajedno svoj performans, bilo da koristiš ovaj materijal za solo zabavu. Bitno je da kameru (i bolji mobilni telefon završava posao sasvim zadovoljavajuće) namestiš pod dobrim uglom i da imaš odgovarajuće osvetljenje. Preporučljive su lampe postavljene sa strane, sa sijalicama ne jačim od 40 vati, jer diskretnije svetlo daje lepšu sliku, odnosno, ne osvetljava pojedinosti (bubuljice, strije, modrice, crvenilo) koje ne želite da se vide, to jest, kojih se tvoja partnerka grozi. Uslov koji mora biti ispunjen je da ona lepo izgleda na snimku, zato napravi probni snimak i koriguj rasvetu i ugao, tako da ona bude zadovoljna (inače neće hteti ponovo da eksperimentiše i osećaće se loše).

Internet poznanstva

Istraživanja pokazuju da je gotovo polovina muškaraca mlađih od 40 godina spavala sa nekim koga je upoznala preko interneta. Ako još uvek nisi u toj polovini, svakako imaš velike šanse da budeš. Istražuj po standardnim društvenim mrežama, kao i po sajtovima za upoznavanje ili onim specijalizovanim za nalaženje zabave u krevetu. Nije rizičnije nego da odvedeš u krevet neku curu koju si upravo upoznao u kafiću – ali svakako je obavezna primena zaštite.

Pronađi stariju partnerku

Mladići koji su imali seks ili vezu sa starijom ženom svedoče o dragocenosti ovog iskustva. Razlika u godinama ide u prilog ovom spoju, jer muškarci dosežu svoj puni seksualni potencijal oko dvadesete, a žene između tridesete i četrdesete. Dame su daleko opuštenije u seksu, poznaju svoje telo i umeju da uživaju i mladić ima šta da nauči – o tome kako se postupa sa ženom u krevetu, sa predanošću i poštovanjem i kako i sam da se opusti i prepusti, jer pored starije žene, samopouzdanje raste sa svešću da je njeno uživanje garantovano, jer ona zna kako.

Wannabe TV

Editors choice