Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Izvodljive maštarije: Pomerite granice u seksu

1/2

Ako imaš partnerku, neke od ovih maštarija ćeš lako ostvariti (ako već nisi), a i ako si solo, ovi predlozi uopšte nisu nedostupni, naročito kada je u pitanju seks sa osobom koju upoznaješ preko interneta (statistika je na tvojoj strani).

Snimite svoj “kućni” video

Parovi koji ovo ponekad praktikuju, svedoče o tome da im je to najuzbudljivije iskustvo u seksu. Uzbudljiv je sam čin snimanja privatnog pornića, a to uzbuđenje ostaje zabeleženo na snimku, koji je kasnije vrlo podsticajno gledati, bilo da imaš seks sa partnerkom i gledate zajedno svoj performans, bilo da koristiš ovaj materijal za solo zabavu. Bitno je da kameru (i bolji mobilni telefon završava posao sasvim zadovoljavajuće) namestiš pod dobrim uglom i da imaš odgovarajuće osvetljenje. Preporučljive su lampe postavljene sa strane, sa sijalicama ne jačim od 40 vati, jer diskretnije svetlo daje lepšu sliku, odnosno, ne osvetljava pojedinosti (bubuljice, strije, modrice, crvenilo) koje ne želite da se vide, to jest, kojih se tvoja partnerka grozi. Uslov koji mora biti ispunjen je da ona lepo izgleda na snimku, zato napravi probni snimak i koriguj rasvetu i ugao, tako da ona bude zadovoljna (inače neće hteti ponovo da eksperimentiše i osećaće se loše).

Internet poznanstva

Istraživanja pokazuju da je gotovo polovina muškaraca mlađih od 40 godina spavala sa nekim koga je upoznala preko interneta. Ako još uvek nisi u toj polovini, svakako imaš velike šanse da budeš. Istražuj po standardnim društvenim mrežama, kao i po sajtovima za upoznavanje ili onim specijalizovanim za nalaženje zabave u krevetu. Nije rizičnije nego da odvedeš u krevet neku curu koju si upravo upoznao u kafiću – ali svakako je obavezna primena zaštite.

Pronađi stariju partnerku

Mladići koji su imali seks ili vezu sa starijom ženom svedoče o dragocenosti ovog iskustva. Razlika u godinama ide u prilog ovom spoju, jer muškarci dosežu svoj puni seksualni potencijal oko dvadesete, a žene između tridesete i četrdesete. Dame su daleko opuštenije u seksu, poznaju svoje telo i umeju da uživaju i mladić ima šta da nauči – o tome kako se postupa sa ženom u krevetu, sa predanošću i poštovanjem i kako i sam da se opusti i prepusti, jer pored starije žene, samopouzdanje raste sa svešću da je njeno uživanje garantovano, jer ona zna kako.

Wannabe TV

Editors choice