Prepusti joj vođstvo

Neka tvoja partnerka ponekad šefuje. Žene se ustežu da preuzmu inicijativu obično zato što ih muškarci u tome ne podstiču i što vole da budu glavni, ali rado to čine, ako ih partner ohrabri. Neka ona zahteva i naređuje, a ti ispunjavaj njene želje – tako ćeš otkriti šta je najviše loži, a to su možda neke stimulacije i akcije preko kojih inače olako prelaziš, žureći da stigneš do “prave” stvari.

Trojka

Nema muškarca koji ne mašta o trojci i pri tom obično ne zamišlja sebe i svog prijatelja sa njegovom ili svojom devojkom, nego svoju devojku i njenu drugaricu. Ponekad je i ovo ostvarljivo, ali za trojku koja neće ostaviti emotivne repove i loše uticati na dalji tok tvoje veze, bolje je da nađeš dve cure koje su raspoložene da se igraju sa tobom i jedna sa drugom, nego da svoju partnerku na to nagovaraš. Možda i ona priželjkuje to iskustvo – u tom slučaju, pusti je da ona izabere treću osobu i prethodno razmisli o tome da li ti je prihvatljivo da ta osoba bude muškarac.

Seks na javnom mestu

Veliki broj osoba koje su imale ovo iskustvo svedoči o tome da je seks sa rizikom da budu otkriveni, veoma uzbudljiv. Ipak, biraj mesto, ne treba ti da te snimi kamera nekog video-nadzora i da snimak osvane na internetu.

Izvor fotografija: instagram.com/humanlovers

Brankica Milošević

Comments