Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Devojke

Kako izgleda kada je kvalitetna i snažna žena zaljubljena u vas

1/2

Kad osvojite ljubav i predanost snažne žene, to će biti drugačije od svih odnosa koje ste dotad iskusili. Ona neće srljati i gurati vas intenzitetom svojih osećanja, jer joj je potrebno vreme da procesuira ono što se događa i jer je svesna da je zaljubljenost prolazna i da je potrebno vreme da se dobro upoznate, duboko zbližite i izgradite odnos. Ona je strastvena i predana, ali nigde ne žuri. 

Strpljiva je 

Jer je na teži način naučila cenu nestrpljenja, ishitrenosti, impulsivnosti. Zato što joj je stalo do vas i do vašeg odnosa, ona će vas naučiti da se i vi strpite, da shvatite vrednost čekanja i postepenog zbližavanja. Da uživate u međusobnom otkrivanju i postepenom prelasku odnosa na više i dublje nivoe. 

Ona prihvata vaše prijatelje i porodicu 

Jedna od stvari koje snažna i kvalitetna žena radi drugačije u ljubavi, jeste ta što ne pokušava da vas ima samo za sebe i ne oseća se ugroženom zbog ostalih bliskih odnosa koje imate. Ona će poštovati vaše prijatelje i porodicu i voleće da bude uključena u vaš krug, ali se neće nametati. Na isti način, vi ćete upoznavati njene prijatelje i porodicu, ljude koji je vole i cene i bićete ponosni kada primetite da je i vaši bliski ljudi doživljavaju i prihvataju, jer vide njene vrednosti i jer vole i poštuju vas i vaše izbore.

Ne krije se iza koprena romantike 

Nju ćete teško razočarati, jer ona ne pridaje mnogo važnosti romantičnom stanju očaranosti. Čak i ako je veoma zaljubljena, ona posmatra sebe sa distance i ne dozvoljava da joj hemija pomuti rasuđivanje. Neće oklevati da se zauzme za svoja uverenja i potrebe i da sa vama raščisti svaki nesporazum na koji naiđete, iako to znači da ćete se sukobiti, pretrpeti osećanje nerazumevanja, udaljavanja, ljutnje, povređenosti. Ona ne beži od suočavanja, pa ni od sukoba i svađe, ali ona ume da se sukobljava – videćete da vas ne napada i ne osuđuje, već samo nastoji da shvati u čemu je problem, da ga analizira i pronađe rešenje. Spremna je na kompromis i na ustupke, a isto očekuje i od vas. 

Daje vam prostor i vreme koje vam je potrebno 

Ona je mudra – ne želi da vam nameće obavezu da sa njom provodite vreme, već želi da to želite. Takođe, zna da je svakome potrebno da se oseća svoj, da u nekim trenucima i periodima ne mora ništa da deli sa drugom osobom i da se prilagođava, jer je i njoj samoj to potrebno. Utoliko ćete više ceniti vreme koje provodite zajedno, sadržaje koje delite, akcije u kojima uživate, razgovore koje vodite i ćutanja koja govore da vam je sa njom udobno i opušteno. 

Wannabe TV

Editors choice