Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Devojke

Kako izgleda kada je kvalitetna i snažna žena zaljubljena u vas

1/2

Kad osvojite ljubav i predanost snažne žene, to će biti drugačije od svih odnosa koje ste dotad iskusili. Ona neće srljati i gurati vas intenzitetom svojih osećanja, jer joj je potrebno vreme da procesuira ono što se događa i jer je svesna da je zaljubljenost prolazna i da je potrebno vreme da se dobro upoznate, duboko zbližite i izgradite odnos. Ona je strastvena i predana, ali nigde ne žuri. 

Strpljiva je 

Jer je na teži način naučila cenu nestrpljenja, ishitrenosti, impulsivnosti. Zato što joj je stalo do vas i do vašeg odnosa, ona će vas naučiti da se i vi strpite, da shvatite vrednost čekanja i postepenog zbližavanja. Da uživate u međusobnom otkrivanju i postepenom prelasku odnosa na više i dublje nivoe. 

Ona prihvata vaše prijatelje i porodicu 

Jedna od stvari koje snažna i kvalitetna žena radi drugačije u ljubavi, jeste ta što ne pokušava da vas ima samo za sebe i ne oseća se ugroženom zbog ostalih bliskih odnosa koje imate. Ona će poštovati vaše prijatelje i porodicu i voleće da bude uključena u vaš krug, ali se neće nametati. Na isti način, vi ćete upoznavati njene prijatelje i porodicu, ljude koji je vole i cene i bićete ponosni kada primetite da je i vaši bliski ljudi doživljavaju i prihvataju, jer vide njene vrednosti i jer vole i poštuju vas i vaše izbore.

Ne krije se iza koprena romantike 

Nju ćete teško razočarati, jer ona ne pridaje mnogo važnosti romantičnom stanju očaranosti. Čak i ako je veoma zaljubljena, ona posmatra sebe sa distance i ne dozvoljava da joj hemija pomuti rasuđivanje. Neće oklevati da se zauzme za svoja uverenja i potrebe i da sa vama raščisti svaki nesporazum na koji naiđete, iako to znači da ćete se sukobiti, pretrpeti osećanje nerazumevanja, udaljavanja, ljutnje, povređenosti. Ona ne beži od suočavanja, pa ni od sukoba i svađe, ali ona ume da se sukobljava – videćete da vas ne napada i ne osuđuje, već samo nastoji da shvati u čemu je problem, da ga analizira i pronađe rešenje. Spremna je na kompromis i na ustupke, a isto očekuje i od vas. 

Daje vam prostor i vreme koje vam je potrebno 

Ona je mudra – ne želi da vam nameće obavezu da sa njom provodite vreme, već želi da to želite. Takođe, zna da je svakome potrebno da se oseća svoj, da u nekim trenucima i periodima ne mora ništa da deli sa drugom osobom i da se prilagođava, jer je i njoj samoj to potrebno. Utoliko ćete više ceniti vreme koje provodite zajedno, sadržaje koje delite, akcije u kojima uživate, razgovore koje vodite i ćutanja koja govore da vam je sa njom udobno i opušteno. 

Wannabe TV

Editors choice