Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Kako izgleda kada je kvalitetna i snažna žena zaljubljena u vas

Ona stavlja na probu vaš karakter

Ne plaši se da vas testira, jer mora da zna koliko vredite. Omogućiće vam da preuzmete vođstvo, da bi videla kakvi ste kada vi kontrolišete i odlučujete. Želi da vidi kakav ste lider, kao i kakav ste timski igrač. Slušaće pažljivo kako govorite o ženama koje poznajete i sa kojima ste bili u vezi (kao i o ljudima uopšte), jer ako govorite loše, osuđujete i optužujete, to ništa ne govori o drugim osobama, već o vašoj uskogrudosti i netoleranciji. 

Ne želi da ulaže u odnos više nego vi 

Ona drži do sebe i ne zaboravlja svoju samosvest ni kada je zaljubljena. Ona zna koliko vredi i zna koliko je važno da oboje jednako ulažete u odnos – ona ne želi da nosi suvišan teret, već da ga ravnomerno raspodeli. Ako joj prepustite sav emotivni posao u vezi, budite sigurni da će vrlo brzo odlučiti da ona vas prepusti vašem samozadovoljstvu, distanciranosti i pasivnosti. 

Ne pristaje na ono što joj se ne dopada 

Snažna i kvalitetna žena postavlja granice i ne pravi kompromise sa sobom i sa svojim vrednostima, čak ni kad je zaljbljenost iskušava. Ako pokušavate da je nagovorite na nešto što nije u skladu sa njenim moralom, pristojnošću, humanizmom, sa njenim principima, naići ćete na zid. Ona čuje šta joj govorite, ali ne razmatra vašu ponudu, jer vidi pred sobom ogromnu crvenu zastavu i pita se kako nije ranije uočila tu beskrupuloznost kod vas. Nećete je potkupiti nežnošću, strašću, poklonima – samo ćete je uveriti da ste sebični i neosetljivi na njene potrebe i da ne poštujete njena uverenja. 

Ona vas menja

Ne zato što joj se ne dopadate takvi kakvi ste i zato što želi da se promenite. To čini ljubav – snažni i kvalitetni ljudi se menjaju zbog ljubavi. Otkrivaju svoje slabosti i osnažuju se, pronalaze hrabrost tamo gde je ranije nije bilo, sazrevaju i proširuju svoje vidike – a ljubav snažne žene inspiriše i poziva ono najbolje u vama. Menjate se, jer uz nju postajete bolji, otkrivate u sebi ono dublje, temeljnije, humanije, plemenitije. I sve više je volite, zbog toga što sve više volite sebe. 

Naslovna fotografija: instagram.com/man_influence._

Brankica Milošević 

Wannabe TV

Editors choice