Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Devojke

Kako ćete upoznati ženu svog života

1/2

Potrebno je da posedujete neke osobine koje su privlačne ženama – mnogo atributa može u to da se svrsta, ali obično je najvažnije samopouzdanje. Ali tu su i izgled, inteligencija, socijali status, smisao za humor, muževnost, pripadnost određenoj kulturnoj grupi… u zavisnosti od toga gde živite i šta se najviše vrednuje u vašoj užoj i široj zajednici. Ipak, sve te specifične osobine mogu se “pokriti” dobrim nivoom samopouzdanja. Zato što je samopouzdanje temelj za sve ostalo, na kome počiva vaša ličnost i na kome možete graditi sve svoje bliske odnose. 

Komunicirajte sa ženama 

Iskustvo sa ženama ćete steći upoznajući žene, a za to nije obavezno da budete emotivno angažovani. Treba samo da pokažete interesovanje, da želite da shvatite ženski svet, da uočite njegove suptilne nivoe i ono što ga razlikuje od muškog sveta. Družite se sa ženama, učestvujte u ženskim razgovorima, tražite da vam objasne ono što ne razumete – lakše ćete prihvatiti ono što vam se ne sviđa ili vas čak vređa, ako vam to kaže neka žena koju ne pokušavate da osvojite. Usput, naučićete da budete opušteni u društvu žena, da se osećate dobro i da se ne brinete oko toga kakav ćete utisak ostaviti, da li će vas procenjivati ili osuđivati – a to će osnažiti vaše samopouzdanje. 

Zašto je samopouzdanje osnovno i najvažnije? 

Samopouzdanje je u visokoj korelaciji sa drugim privlačnim osobinama i svojstvima. Ako ste generalno uspešna osoba, ljudi se prema vama ponašaju sa poštovanjem i prosto ne možete da nemate samopouzdanja. Morate biti samouvereni kad vas svi hvale – količina samopouzdanja raste i razvija se i generiše se, samim tim što ste uspešni i poštovani. To ženama šalje snažan signal da ste privlačni, atraktivni i poželjni. 

Dakle, sabirajte svoje uspehe. Kada u nečemu uspete, steknete malo samopouzdanja, što vam pomaže u sledećim izazovima, u sticanju još veće količine samopouzdanja – što ga više imate, više se generiše i prožima sve vaše osobine i postupke. To praktično znači da treba da osmišljavate dostižne ciljeve i preduzimate male korake ka njima, da biste osnažili svoje samopouzdanje. Što ga više osnažujete, možete razviti veće ambicije i postavljati više ciljeve. 

Muškarac može da krene u dva pravca, kako bi stekao više samopouzdanja. Može se fokusirati na rad na sebi, na to da bude bolja osoba, ili se može usredsrediti na nizanje uspeha i tehničko gomilanje (generisanje) samopouzdanja. 

Wannabe TV

Editors choice