Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Kako ćete upoznati ženu svog života

1/2

Potrebno je da posedujete neke osobine koje su privlačne ženama – mnogo atributa može u to da se svrsta, ali obično je najvažnije samopouzdanje. Ali tu su i izgled, inteligencija, socijali status, smisao za humor, muževnost, pripadnost određenoj kulturnoj grupi… u zavisnosti od toga gde živite i šta se najviše vrednuje u vašoj užoj i široj zajednici. Ipak, sve te specifične osobine mogu se “pokriti” dobrim nivoom samopouzdanja. Zato što je samopouzdanje temelj za sve ostalo, na kome počiva vaša ličnost i na kome možete graditi sve svoje bliske odnose. 

Komunicirajte sa ženama 

Iskustvo sa ženama ćete steći upoznajući žene, a za to nije obavezno da budete emotivno angažovani. Treba samo da pokažete interesovanje, da želite da shvatite ženski svet, da uočite njegove suptilne nivoe i ono što ga razlikuje od muškog sveta. Družite se sa ženama, učestvujte u ženskim razgovorima, tražite da vam objasne ono što ne razumete – lakše ćete prihvatiti ono što vam se ne sviđa ili vas čak vređa, ako vam to kaže neka žena koju ne pokušavate da osvojite. Usput, naučićete da budete opušteni u društvu žena, da se osećate dobro i da se ne brinete oko toga kakav ćete utisak ostaviti, da li će vas procenjivati ili osuđivati – a to će osnažiti vaše samopouzdanje. 

Zašto je samopouzdanje osnovno i najvažnije? 

Samopouzdanje je u visokoj korelaciji sa drugim privlačnim osobinama i svojstvima. Ako ste generalno uspešna osoba, ljudi se prema vama ponašaju sa poštovanjem i prosto ne možete da nemate samopouzdanja. Morate biti samouvereni kad vas svi hvale – količina samopouzdanja raste i razvija se i generiše se, samim tim što ste uspešni i poštovani. To ženama šalje snažan signal da ste privlačni, atraktivni i poželjni. 

Dakle, sabirajte svoje uspehe. Kada u nečemu uspete, steknete malo samopouzdanja, što vam pomaže u sledećim izazovima, u sticanju još veće količine samopouzdanja – što ga više imate, više se generiše i prožima sve vaše osobine i postupke. To praktično znači da treba da osmišljavate dostižne ciljeve i preduzimate male korake ka njima, da biste osnažili svoje samopouzdanje. Što ga više osnažujete, možete razviti veće ambicije i postavljati više ciljeve. 

Muškarac može da krene u dva pravca, kako bi stekao više samopouzdanja. Može se fokusirati na rad na sebi, na to da bude bolja osoba, ili se može usredsrediti na nizanje uspeha i tehničko gomilanje (generisanje) samopouzdanja. 

Wannabe TV

Editors choice