Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Kako da prepoznaš ekscentrične žene

1/2

Voliš lude, ekscentrične žene? Ili ih se plašiš? Ili, najverovatnije, i jedno i drugo? Evo kako da ih prepoznaš – a šta ćeš onda, pa to je avantura i izazov. 

Izigrava žrtvu da bi privukla pažnju i izgovara rečenice kao što su “svi su protiv mene” i “niko me ne razume”. Iako znaš da će manipulisati svojom slabošću, prosto se osećaš moćno, jer možeš da joj pružiš oslonac i zaštitu i da joj dokažeš da nisi kao drugi, da si na njenoj strani i da je razumeš. Biće ti zabavno da neko vreme igraš tu igru, ako ludilo nije eskaliralo toliko da je postalo njena priroda i ukoliko se ne ispostavi da je zaista nemoguće ubediti je da nije žrtva i da zaslužuje ljubav. 

Izjavljuje da mrzi dramu i da ne zna kako to da joj se uvek dešavaju neke dramatične situacije, kad ona beži od toga. Možeš biti siguran da će biti zabavno, ako ti ne smeta da ponekad budeš u centru pažnje na javnom mestu, da te prijatelji gledaju sa neodobravanjem i da ne osećaš transfer blama kad ludača upadne u tvister drame koji kovitla među ljudima koji se čude i izmiču da ih ne zahvati. Tačno, ona mrzi dramu – svaku u kojoj nije glavna. 

Ima decu, a deca nose različita prezimena. Crvena zastavica! Ludača na vidiku! Ili je bila toliko hrabra da živi na svoj način, van konvencija i podrške regularne zajednice, da rađa decu i ide svojim putem, ili je bila blesava i neodgovorna i ništa nije shvatala ozbiljno. Slobodno priđi malo bliže, pogledaj bolje, da vidiš šta je u pitanju. Samo pazi da ne postaneš tata. 

Ima problema na poslu, stalno menja poslove, uvek je neko ucenjuje, ili joj smešta, svi su zli prema njoj i hoće da je iskoriste. Ozbiljan slučaj paranoje? Ili lenjost? Ideja da ne treba da radi, da je muški posao da je izdržava. Možda je luda, a možda je žena o kojoj tvoje patrijarhalno srce u tajnosti mašta – ona koja će biti kod kuće, i čije će radno mesto biti kuhinja. 

Wannabe TV

Editors choice