Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Kako da prepoznaš ekscentrične žene

1/2

Voliš lude, ekscentrične žene? Ili ih se plašiš? Ili, najverovatnije, i jedno i drugo? Evo kako da ih prepoznaš – a šta ćeš onda, pa to je avantura i izazov. 

Izigrava žrtvu da bi privukla pažnju i izgovara rečenice kao što su “svi su protiv mene” i “niko me ne razume”. Iako znaš da će manipulisati svojom slabošću, prosto se osećaš moćno, jer možeš da joj pružiš oslonac i zaštitu i da joj dokažeš da nisi kao drugi, da si na njenoj strani i da je razumeš. Biće ti zabavno da neko vreme igraš tu igru, ako ludilo nije eskaliralo toliko da je postalo njena priroda i ukoliko se ne ispostavi da je zaista nemoguće ubediti je da nije žrtva i da zaslužuje ljubav. 

Izjavljuje da mrzi dramu i da ne zna kako to da joj se uvek dešavaju neke dramatične situacije, kad ona beži od toga. Možeš biti siguran da će biti zabavno, ako ti ne smeta da ponekad budeš u centru pažnje na javnom mestu, da te prijatelji gledaju sa neodobravanjem i da ne osećaš transfer blama kad ludača upadne u tvister drame koji kovitla među ljudima koji se čude i izmiču da ih ne zahvati. Tačno, ona mrzi dramu – svaku u kojoj nije glavna. 

Ima decu, a deca nose različita prezimena. Crvena zastavica! Ludača na vidiku! Ili je bila toliko hrabra da živi na svoj način, van konvencija i podrške regularne zajednice, da rađa decu i ide svojim putem, ili je bila blesava i neodgovorna i ništa nije shvatala ozbiljno. Slobodno priđi malo bliže, pogledaj bolje, da vidiš šta je u pitanju. Samo pazi da ne postaneš tata. 

Ima problema na poslu, stalno menja poslove, uvek je neko ucenjuje, ili joj smešta, svi su zli prema njoj i hoće da je iskoriste. Ozbiljan slučaj paranoje? Ili lenjost? Ideja da ne treba da radi, da je muški posao da je izdržava. Možda je luda, a možda je žena o kojoj tvoje patrijarhalno srce u tajnosti mašta – ona koja će biti kod kuće, i čije će radno mesto biti kuhinja. 

Wannabe TV

Editors choice