Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Kako da prepoznaš ekscentrične žene

Čeka da dođeš i ispuniš joj život. Ona kao da ima višak slobodnog vremena i provodi ga sa telefonom u rukama. I kao da i svako drugo vreme provodi na isti način. Izgleda da nema neke prave obaveze (sva je neodređena po tom pitanju), kao da nema prijatelje (i po tom) i nikuda ne ide (ne priča o tome). O čemu da razgovaraš sa njom? Pa, pitaj je o bivšim ljubavima. Steći ćeš neku sliku o tome kako ona postavlja muškarce u centar svog sveta i kako oni beže od njene privrženosti. Verovatno je luda, ali ako želiš nekog ko će te apsolutno obožavati (a nemaš uslova da držiš psa), okušaj sreću. 

Posesivna nasilnica će učiniti da ti se zavrti u glavi – ona puno priča, stalno gestikulira, kao da uopšte ne miruje ni jednog momenta. Sva je živahna (malo previše), zainteresovana, uključena, reaguje na sve i svašta i oduševljena je tobom, strašno si zanimljiv. Posle pet dana, ona isijava takvu atmosferu kao da ste već u braku. I sa punim pravom uzima tvoj telefon i proverava prepisku. Beži. Ili ostvari svoj potajni san o podređenosti, jer ona je prikrivena domina. 

Ona je neka umetnica (kakva baš, nije definisano), ali naprosto obožava lude umetnike koji su sebi sekli uši, samoupovređivali se i samoubijali. To je tako romantično. A ona ima nešto suštinski zajedničko sa tim ljudima. Ne ludilo, ne. Umetnost. A šta si ti mislio? 

Veštica – ta je luda sto posto. Poznaćeš je po runama, kristalima, astrologiji, auri – ne postoji razgovor u koji ona neće ubaciti svoje alternativne preferencije. A možda je stvarno veštica. Čik saznaj. 

Druži se samo sa muškarcima, jer su žene lude kučke. M? Nešto je nejasno?

I na kraju, kako kaže Merilin Monro, koja je sigurno bila labilna, a možda i sasvim luda “ako ne možeš da se nosiš sa mnom u mom najgorem izdanju, ne zaslužuješ me u mom najboljem izdanju”. Zvuči vrlo razumno. 

Naslovna fotografija: instagram.com/

Brankica Milošević 

 

Wannabe TV

Editors choice