Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Kako da razumeš i tretiraš žene (drugi deo)

1/2

Mala škola razumevanja ženskog sveta i usklađivanja ponašanja prema tom razumevanju, uči te kako da se uživiš i posmatraš stvari iz ženske perspektive. Prihvatanje razlika i specifičnosti je prvi korak ka stvarnom razumevanju, a iz razumevanja proizilazi poštovanje, koje svako zaslužuje i svakome je potrebno.

Žene imaju iskustva sa budalama i svim sortama idiota

Što može da ti bude plus u samom startu, ako nisi kreten. A ako jesi, bićeš provaljen za dve sekunde – žena te skenira, uoči sve na tebi, oseti tvoju energiju, pročita tvoj pogled i tačno zna koliko si iskusan, koliko hvalisav i kočoperan, kao i da li joj se to sviđa ili ne, odnosno, da li imaš onaj X faktor zbog kog sebi možeš da dozvoliš da budeš nademen. Žena tačno zna da li koristiš isti izlizan pristup i ponavaljaš reči koje si već sto puta izgovorio, a ponekad će i pitati “Da li ti to inače prolazi?” ako si joj zaista simpatičan. To je trenutak da se nasmešiš postiđeno i postaneš iskren i prirodan, da joj priznaš kako nisi mnogo vešt, ali jesi zaista zainteresovan i da je svojom prirodnom simpatičnošću uveriš da treba da ti pruži priliku.

pablo merchan montes  lBDypLbKgY unsplash e1593424293658 Kako da razumeš i tretiraš žene (drugi deo)

Vidiš, svaka žena ima iskustva sa seksualnim uznemiravanjem i pre tebe srela je gomilu manijaka, matorih perverznjaka, napaljenih drkoša i ludaka svake sorte. Da li si ti sretao takve muškarce? Možda možeš da zamisliš i shvatiš kako se izloženo i ugroženo oseća žena, koja je fizički slabija od muškarca i kako je morala da razvije i istanča svoj osećaj, da bi se zaštitila. Što je najgore, žene koje imaju loša iskustva sa napasnicima i nasilnicima, to su uglavnom doživele od ljudi koje poznaju i koji su u njihovom bliskom okruženju. Ženski ulog u svakom potencijalnom odnosu je mnogo veći nego muški i ona ne može olako da shvati ni seksualnu slobodu, ni osećanja, jer joj je pre svega potrebno da se oseća sigurno. Čak i ako se oseća slobodno i sigurno, jer je odrasla u podržavajućem okruženju i nema tako loša iskustva, instinkt je upozorava – većina muškaraca koje je srela u životu nije ni izdaleka tako ljubazno, empatično i velikodušno kao što je ona i njen bliski krug prijatelja. Poverenje je velika stvar, najveća. I to je ono što je potrebno da osvojiš. Ljubaznošću, nežnošću, pouzdanošću, velikoušnošću, empatijom. Žena ne pretpostavlja da si ti nepouzdan, nestabilan i nasilan, ali moraš da dokažeš da nisi.

Wannabe TV

Editors choice