Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Kako da razumeš i tretiraš žene (drugi deo)

1/2

Mala škola razumevanja ženskog sveta i usklađivanja ponašanja prema tom razumevanju, uči te kako da se uživiš i posmatraš stvari iz ženske perspektive. Prihvatanje razlika i specifičnosti je prvi korak ka stvarnom razumevanju, a iz razumevanja proizilazi poštovanje, koje svako zaslužuje i svakome je potrebno.

Žene imaju iskustva sa budalama i svim sortama idiota

Što može da ti bude plus u samom startu, ako nisi kreten. A ako jesi, bićeš provaljen za dve sekunde – žena te skenira, uoči sve na tebi, oseti tvoju energiju, pročita tvoj pogled i tačno zna koliko si iskusan, koliko hvalisav i kočoperan, kao i da li joj se to sviđa ili ne, odnosno, da li imaš onaj X faktor zbog kog sebi možeš da dozvoliš da budeš nademen. Žena tačno zna da li koristiš isti izlizan pristup i ponavaljaš reči koje si već sto puta izgovorio, a ponekad će i pitati “Da li ti to inače prolazi?” ako si joj zaista simpatičan. To je trenutak da se nasmešiš postiđeno i postaneš iskren i prirodan, da joj priznaš kako nisi mnogo vešt, ali jesi zaista zainteresovan i da je svojom prirodnom simpatičnošću uveriš da treba da ti pruži priliku.

pablo merchan montes  lBDypLbKgY unsplash e1593424293658 Kako da razumeš i tretiraš žene (drugi deo)

Vidiš, svaka žena ima iskustva sa seksualnim uznemiravanjem i pre tebe srela je gomilu manijaka, matorih perverznjaka, napaljenih drkoša i ludaka svake sorte. Da li si ti sretao takve muškarce? Možda možeš da zamisliš i shvatiš kako se izloženo i ugroženo oseća žena, koja je fizički slabija od muškarca i kako je morala da razvije i istanča svoj osećaj, da bi se zaštitila. Što je najgore, žene koje imaju loša iskustva sa napasnicima i nasilnicima, to su uglavnom doživele od ljudi koje poznaju i koji su u njihovom bliskom okruženju. Ženski ulog u svakom potencijalnom odnosu je mnogo veći nego muški i ona ne može olako da shvati ni seksualnu slobodu, ni osećanja, jer joj je pre svega potrebno da se oseća sigurno. Čak i ako se oseća slobodno i sigurno, jer je odrasla u podržavajućem okruženju i nema tako loša iskustva, instinkt je upozorava – većina muškaraca koje je srela u životu nije ni izdaleka tako ljubazno, empatično i velikodušno kao što je ona i njen bliski krug prijatelja. Poverenje je velika stvar, najveća. I to je ono što je potrebno da osvojiš. Ljubaznošću, nežnošću, pouzdanošću, velikoušnošću, empatijom. Žena ne pretpostavlja da si ti nepouzdan, nestabilan i nasilan, ali moraš da dokažeš da nisi.

Wannabe TV

Editors choice