Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Devojke

Kako da razumeš i tretiraš žene (drugi deo)

Još visokih uloga – žene se užasavaju neželjene trudnoće i polno prenosivih bolesti

Muškarci uglavnom najviše rizikuju svoj ponos – da li će biti odbijeni, a ako budu prihvaćeni, kako će se “pokazati” (koliko će dugo održati erekciju). Za žene je to malo komplikovanije. One mogu da zatrudne, čak i kada se kontracepcija uredno koristi, a podložnije su infekcijama nego muškarci, jer su njihovi genitalni organi složeniji i većim delom postavljeni u unutrašnjost njihovih tela. Prekidanje neželjene trudnoće je traumatičan čin u fizičkom, emotivnom i psihološkom smislu, a moguće su i komplikacije. Zadržavanje trudnoće i majčinstvo takođe je stresno, na mnogo drugih načina. Iako žene danas, zahvaljujući medicini, u najvećem procentu preživljavaju porođaj i oporavljaju se posle abortusa, a zahvaljujući kontracepciji smanjen je rizik i od trudnoće i od infekcija, one bukvalno stavljaju glavu u torbu, upuštajući se u seksualni čin. Zašto bi neka žena toliko rizikovala s tobom? Tako bi trebalo da razmišljaš, preuzimajući odgovornost da joj ponudiš te dobre razloge i da budeš uz nju, ako se ipak desi nešto neplanirano. Žene “hvataju” muškarce na dete, jer su najbolji među njima spremni da se ožene, kada dođe do neplanirane trudnoće.

cody black VDb0wxbfG6k unsplash e1593424367339 Kako da razumeš i tretiraš žene (drugi deo)

Takođe, mnoge žene se odlučuju na samohrano majčinstvo u startu (ili prihvataju to rešenje kao bolje nego neskladan brak), preuzimajući na sebe i onaj deo tereta koji bi trebalo da nosi muškarac, koji time što ga nosi ispunjava i potvrđuje svoju ulogu muškarca, svoju sposobnost da se pokaže kao muškarac (i odgonetne šta to uopšte znači).

Prilazeći ženi, ti si rasterećen od takvih pitanja, jer ne razmišljaš dalje od mogućnosti da dobiješ njen broj telefona, što bi trebalo da rezultira zakazivanjem sastanka i odvođenjem u krevet (makar trebalo i više sastanaka). Dok ti daje svoj broj telefona, ona je u mislima otišla daleko ispred tebe i već priprema sebe za sve ono što može da usledi posle sastanka na kome si je odveo u krevet. Pa, sada kad to znaš, sledeći put ćeš prići devojci sa više poštovanja i većim stepenom odgovornosti.

Naslovna fotografija: unsplash.com

Brankica Milošević

 

 

 

 

 

 

Wannabe TV

Editors choice