Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Kako da vodiš normalan razgovor sa devojkom (prvi deo)

1/2

Šta u današnje vreme znači normalno, zaista je podložno diskusiji, ali recimo da razgovarati normalno sa devojkom, znači razgovarati opušteno, iskreno i ljubazno, kao što bi trebalo da razgovaramo sa svima. Ali, osim što treba da se podudari da smo svi “normalni” u istom trenutku, dodatna otežavajuća okolnost je to da ti se devojka sa kojom razgovaraš sviđa i da želiš da ostaviš najbolji utisak, pa si verovatno dvostruko napetiji i “nenormalniji”. Evo nekih uputstava, koja bi mogao da vežbaš (što češće, to bolje).  Kad postigneš ležernost i prisutnost u konverzaciji sa devojkom koja te privlači, onda imaš šanse i da se taj odnos razvije onako kako bi želeo.

Izgledaj najbolje što možeš

Hiljadu puta si čuo – prvi utisak je najvažniji. Ne znaš kada ćeš sresti nekog na koga treba da ostaviš taj prvi utisak, zato usvoj naviku da budeš uredan, čist i izgledaš najbolje što možeš. Ne kao da treba da se zalivaš parfemom (upravo suprotno), niti da uvek nosiš košulju i kravatu (uštogljeno), već, prosto, uvek se istuširaj ujutru i obuci čist veš. Ako pomisliš da bi mogao tu majicu da obučeš još jednom, ne podleži toj pomisli, obuci drugu. Odaberi frizuru koja ti odgovara i neka ti kosa uvek bude čista. Ako misliš da je to neki napor, seti se da žene to stalno rade, urednost i doteranost im je dnevna rutina, a one uvek imaju mnogo više posla, nego da se samo okupaju i obuku čistu odeću.

Vežbanje čini savršenstvo

Da bi razgovarao sa devojkom, moraš razgovarati – rečima, a ne gestovima i značajnim pogledima. Razgovaraj sa drugaricama, koleginicama, sa ženskim svetom koji te ne uznemirava – ali razgovaraj sa njima kao da želiš da ih šarmiraš. Izrazi im poštovanje, uputi kompliment, pokaži interesovanje.

Postani svestan svojih pokreta

Neki ljudi imaju prirodno graciozno i spretno držanje i uopšte ne moraju da razmišljaju o svojim pokretima, oni su uvek skladni. Sport puno pomaže u tome da izgradiš dobro držanje i imaš ono što bi se nazvalo telesnim samopouzdanjem. Ali, pomaže i ples, kao i svest o tome kako se krećeš, kako hodaš, kako gestikuliraš. Oslobodi se stegnutosti, ispravi se, uvuci stomak , ramena nazad, koristi zglobove, gibaj, umesto da se vučeš, skakući, umesto da nabadaš, kao da imaš obe drvene noge – vežbaj kretanje i pokrete.

Wannabe TV

Editors choice