Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Kako da vodiš normalan razgovor sa devojkom (prvi deo)

Mali koraci

Počni jednostavno, sa malim koracima. Toliko razgovora propadne zato što uopšte ne počne – momak se ne usudi da kaže „ćao“ da se osmehne i priđe da se upozna. Jednostavno, uradi to. Priđi, osmehni se, reci zdravo i predstavi se. Ne insistiraj na rukovanju, to je više gest distance, nego dodir. Dovoljno je što prilaziš dovoljno blizu i ulaziš u njeno energetsko polje, pusti da se to oseti.

Započni ćaskanje

Možeš reći da si je viđao ranije tu (ili na nekom drugom mestu), ili da je nisi ranije viđao tu i prokomentarisati atmosferu u kojoj se nalazite – da je prijatno, ili malo svetlije ili bučnije, nego što se tebi sviđa, možeš reći zašto ti voliš da dolaziš tu, ili da si došao prvi put i kakvi su ti utisci. Eto beskrajne teme za neobavezno ćaskanje – razmena utisaka o mestu gde se nalazite, a oboje imate utiske i razgovor će krenuti, sigurno. Neka ne bude predug. Reci da ti je bilo milo da proćaskate i da bi voleo da se ponovo sretnete, traži neki kontakt. Toliko je jednostavno.

Pitaj je kako je, ali stvarno pitaj

Dublji nivo razgovora od običnog ćaskanja je, kad devojku pitaš kako je danas, šta je radila, kako se oseća i kad pokažeš da te zaista zanima šta ima da ti kaže. A devojke obično nisu zakopčane po pitanju svojih osećanja – samo slušaj šta ti govori. Reći će ti da je nešto zamaralo, ili nerviralo, ili obradovalo – to su jednostavne emocije, a svaka zavređuje još nekoliko pitanja i produbljivanje teme. I, dok si rekao „ćaskanje“ već ste na ličnom terenu i vodite prisniji razgovor u kome se oseća duh i karakter – počinjete da se upoznajete.

Uhvati zalet

Kad počnete da razgovarate na način da se bolje upoznajete, nastavi kako si započeo, uhvatio si zalet i sada vozi dalje. Ali, nemoj otići predaleko – izbegavaj osetljive teme kao što su bivše ljubavi, radije se drži posla, hobija, porodice, prijatelja, kućnih ljubimaca, muzike, literature, omiljenih serija. Preporučuje se da se spremiš za razgovor i da imaš spremne teme za koje znaš da će je interesovati, ali još je bolje ako to ide spontano – ona izrazi neko oduševljenje, a ti prospeš pet činjenica o tome i pokažeš poznavanje i širinu. Odnosno, neka izgleda spontano, to ne spada u varanje, samo u načine.

Naslovna fotografija: instagram.com/svengold

Brankica Milošević

 

Wannabe TV

Editors choice