Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

1/2

Svako to može da ti kaže na vrlo jednostavan način – ne budi kreten. Ali, šta to zapravo znači? I dalje je jednostavno – kad si kreten, znači da se ponašaš suprotno od ovih zdravih (i jednostavnih) saveta.

Komuniciraj

To znači, odgovaraj na poruke i pozive i gledaj da i ti šalješ poruke i zoveš, a ne samo da odgovaraš. Ne smaraj, nije potrebno da neprekidno kuckaš poruke i da stalno želiš da znaš šta ona radi i kako se oseća. Upamti njen dnevni raspored i pitaj je kada najviše voli da razgovara, da li više voli da je pozoveš, ili da se dopisujete. Ako ti kaže da je nerviraju emotikoni, sličice, gifovi, linkovi, onda se služi rečima. Takođe, komunikacija nije samo razgovor, slušanje i odgovaranje, već i osluškivanje i adekvatno reagovanje. Žene vole da stavljaju do znanja, a ako osećaš da ti nešto promiče, obrati pažnju. Ili je zamoli da bude malo neposrednija.

Kada ste negde zajedno, pokloni joj više pažnje nego ostalima

Nema tužnije devojke od one koja je došla na zabavu (žurku, porodični ručak, promociju) sa svojim momkom, koji šarmira sve oko sebe, a nju uopšte ne primećuje. Ako želiš srećnu i zahvalnu devojku, kada negde idete zajedno, postaraj se da je uključiš i posveti joj najveći deo svoje pažnje. Neka oseća kako se ponosiš njome i neka se oseća kao najlepša devojka u prostoriji.

Primećuj i pamti

Zapamti kad joj je rođendan, imena njenih roditelja, prijatelja, kućnih ljubimaca. Smešne i tužne događaje iz detinjstva, šta voli da jede, a šta nikako ne voli. Šta je raduje, šta je ljuti ili rastužuje. Slušaj šta ti priča i pamti detalje. Kad u nekom sledećem razgovoru povežeš nešto sa onim što ti je prethodno ispričala, ona će znati da si je slušao, što znači da ulažeš pažnju – a to znači da ti je stalo.

Wannabe TV

Editors choice