Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

1/2

Svako to može da ti kaže na vrlo jednostavan način – ne budi kreten. Ali, šta to zapravo znači? I dalje je jednostavno – kad si kreten, znači da se ponašaš suprotno od ovih zdravih (i jednostavnih) saveta.

Komuniciraj

To znači, odgovaraj na poruke i pozive i gledaj da i ti šalješ poruke i zoveš, a ne samo da odgovaraš. Ne smaraj, nije potrebno da neprekidno kuckaš poruke i da stalno želiš da znaš šta ona radi i kako se oseća. Upamti njen dnevni raspored i pitaj je kada najviše voli da razgovara, da li više voli da je pozoveš, ili da se dopisujete. Ako ti kaže da je nerviraju emotikoni, sličice, gifovi, linkovi, onda se služi rečima. Takođe, komunikacija nije samo razgovor, slušanje i odgovaranje, već i osluškivanje i adekvatno reagovanje. Žene vole da stavljaju do znanja, a ako osećaš da ti nešto promiče, obrati pažnju. Ili je zamoli da bude malo neposrednija.

Kada ste negde zajedno, pokloni joj više pažnje nego ostalima

Nema tužnije devojke od one koja je došla na zabavu (žurku, porodični ručak, promociju) sa svojim momkom, koji šarmira sve oko sebe, a nju uopšte ne primećuje. Ako želiš srećnu i zahvalnu devojku, kada negde idete zajedno, postaraj se da je uključiš i posveti joj najveći deo svoje pažnje. Neka oseća kako se ponosiš njome i neka se oseća kao najlepša devojka u prostoriji.

Primećuj i pamti

Zapamti kad joj je rođendan, imena njenih roditelja, prijatelja, kućnih ljubimaca. Smešne i tužne događaje iz detinjstva, šta voli da jede, a šta nikako ne voli. Šta je raduje, šta je ljuti ili rastužuje. Slušaj šta ti priča i pamti detalje. Kad u nekom sledećem razgovoru povežeš nešto sa onim što ti je prethodno ispričala, ona će znati da si je slušao, što znači da ulažeš pažnju – a to znači da ti je stalo.

Wannabe TV

Editors choice