Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

1/2

Svako to može da ti kaže na vrlo jednostavan način – ne budi kreten. Ali, šta to zapravo znači? I dalje je jednostavno – kad si kreten, znači da se ponašaš suprotno od ovih zdravih (i jednostavnih) saveta.

Komuniciraj

To znači, odgovaraj na poruke i pozive i gledaj da i ti šalješ poruke i zoveš, a ne samo da odgovaraš. Ne smaraj, nije potrebno da neprekidno kuckaš poruke i da stalno želiš da znaš šta ona radi i kako se oseća. Upamti njen dnevni raspored i pitaj je kada najviše voli da razgovara, da li više voli da je pozoveš, ili da se dopisujete. Ako ti kaže da je nerviraju emotikoni, sličice, gifovi, linkovi, onda se služi rečima. Takođe, komunikacija nije samo razgovor, slušanje i odgovaranje, već i osluškivanje i adekvatno reagovanje. Žene vole da stavljaju do znanja, a ako osećaš da ti nešto promiče, obrati pažnju. Ili je zamoli da bude malo neposrednija.

Kada ste negde zajedno, pokloni joj više pažnje nego ostalima

Nema tužnije devojke od one koja je došla na zabavu (žurku, porodični ručak, promociju) sa svojim momkom, koji šarmira sve oko sebe, a nju uopšte ne primećuje. Ako želiš srećnu i zahvalnu devojku, kada negde idete zajedno, postaraj se da je uključiš i posveti joj najveći deo svoje pažnje. Neka oseća kako se ponosiš njome i neka se oseća kao najlepša devojka u prostoriji.

Primećuj i pamti

Zapamti kad joj je rođendan, imena njenih roditelja, prijatelja, kućnih ljubimaca. Smešne i tužne događaje iz detinjstva, šta voli da jede, a šta nikako ne voli. Šta je raduje, šta je ljuti ili rastužuje. Slušaj šta ti priča i pamti detalje. Kad u nekom sledećem razgovoru povežeš nešto sa onim što ti je prethodno ispričala, ona će znati da si je slušao, što znači da ulažeš pažnju – a to znači da ti je stalo.

Wannabe TV

Editors choice