Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pokaži interesovanje za ono što ona voli

Devojke ponekad vole stvari koje muškarce ne zanimaju. Ali one stalno slušaju savete o tome kako treba da pokažu interesovanje za ono što zanima muškarca do koga joj je stalo – ona će se truditi, iskazaće interesovanje za tvoje hobije, tvoj ukus i kulturne sadržaje, tvoj posao. Uzvrati joj na isti način. Ona ne mora sa tobom na vožnju bicila, a ti ne moraš sa njom u šoping, ali takve stvari ljudi ne rade zato što moraju, nego da bi učestvovali u životu onog do koga im je stalo.

Učini da se oseća poželjno

Muškarci često prave grube greške, verujući da je dovoljno reći “sviđaš mi se” ili nastupiti sa erekcijom.  Teško da će to žena shvatiti kao kompliment. Pre će pomisliti da nemaš baš iskustva sa ženama, ili da si prostak. Pokaži joj da je poželjna time što želiš da budeš u njenom društvu, što se ponašaš kao džentlmen, daješ joj komplimente, staraš se da joj bude ugodno, gledaš je u oči i iskazuješ nežnost – budi topao i prisan, ali pun poštovanja.  Ponašaj se kao da si počastvovan što si u službi kraljice. Svaka žena će umeti to da ceni. I nagradi.

Budi iskren

To ne znači da treba da budeš netaktičan i da govoriš sve što ti padne na pamet, ne razmišljajući o njenim osećanjima. To znači da kažeš kako se osećaš, da deliš sa njom svoje misli, da pokažeš ranjivost, da tražiš ono što ti je potrebno, da znaš šta hoćeš – sa njom. Budi iskren o svojim osećanjima i namerama prema njoj.

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

 

Wannabe TV

Editors choice