Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Devojke

Kako NOVAC menja muški doživljaj žene?

1/2

Apsolutno je dobro imati novac, biti bogat. Nema oblasti života koju novac ne može da unapredi. Pare obezbeđuju standard, luksuz, lakoću sa kojom rešavate probleme koji vas muče kad para nema. Međutim, novac u životu muškarca, menja i njegov doživljaj žene, odnosno partnerke. Kad se obogate (ili su stalno i nepromenljivo bogati) muškarci doživljavaju žene kao još jedan statusni simbol – kao automobil, recimo. Bogati mogu da voze auto svojih snova, a mogu da imaju i vozni park sa najboljim i najluksuznijim automobilima. Pa tako, mogu da imaju i najatraktivnije žene, na kojima će im drugi muškarci zavideti, mogu da održavaju sopstveni harem i da svi budu zadovoljni svojim statusom. Kako objasniti ovaj fenomen, koji nije primećen kod žena – njima novac ne menja doživljaj muškarca. Zašto novac menja mušku percepciju, način na koji vide i doživljavaju ženu, partnerku i žene uopšte?

Novac je moć

Naravno, sve se vrti oko moći. Novac donosi moć, a moć donos naklonost najatraktivnijih žena. Odnosi sa ženama postaju poslovni – bogat i moćan muškarac nabavlja najatraktivnije žensko meso, za sopstvenu upotrebu onako kako njemu odgovara. Ukoliko se obogati u vezi, ili braku, muškarac koji je upravo stekao moć novca, počinje kritički da posmatra svoju partnerku. Ona je možda majka njegove dece i njegov verni drug, ali nije dovoljno reprezentativna. Nedostaje joj svežina mladosti, agresivna seksepilnost koja će navesti druge muškarce da je žele i da mu zavide. Ona više ne može da ga prati u društvenom uspenu koji je započeo i koji zahteva da on istakne obeležja statusa, za kojima je uvek žudeo. Kuća, bazen, jahta, automobili, putovanja, prijemi, visoko društvo u kome se kreću samo uspešni tipovi i zanosne, blistave žene. Kad nabavi sve materijalno što mu je nedostajalo, preostaje još i da se okruži jatom najcenjenijih riba u moru uspeha i moći.

novac Kako NOVAC menja muški doživljaj žene?

Stepen ženske atraktivnosti je potvrda muške moći

Što su lepše i mlađe, to je muškarac sigurniji u sebe. Njemu nije stalo da ga one vole i prihvataju zbog njega samog – to je iskusio u odnosu sa partnerkom. On samo želi da kruniše svoj ego i okruži ga kraljevskim atributima. Svestan da uopšte nije važno koliko je on privlačan i prijatan kao čovek i muškarac i da će najatraktivnije devojke potpuno zanemariti sve eventualno neprijatno što pronađu na njemu, on kupuje njihovo prisustvo i pažnju, kao što kupuje zlatne satove, umetničke slike, stilski nameštaj. Njega ne zanima kakva je osoba ta zanosna lepotica, važno mu je samo da ona pripada njemu. I ne samo ona.

Wannabe TV

Editors choice