Moćan muškarac ne bira između dve opcije – on uzima sve

On se možda i opušteno zaljubljuje, jer zna da je bezbedan. Ne mora ni da se oženi, ni da se zaklinje na vernost. A može stalno da se zaljubljuje, jer je svet pun divnih mladih žena, koje cene moćne muškarce. I uopšte ne mora jednu ženu da pretpostavalja nekoj drugoj, kad može da ima obe. Ma može da ima harem, ako više voli da ima sve na broju, nego da ih konzumira serijski. Koncept izbora – ili ovo, ili ono – prestaje da važi. On najzad može da ima sve. Kao što dete želi da ima sve igračke iz robne kuće, tako on želi celu robnu kuću i sve zaposlene u njoj, a najverovatnije i lanac robnih kuća. Samo što dete može samo da gleda kroz izlog i uzdiše, dok on može da bude vlasnik svih izloga, pred kojima je kao dete uzdisao. Kompenzacija? Lečenje kompleksa? Koga briga, važan je osećaj da možeš sve što hoćeš.

Moć novca devalvira moć ljubavi

Prioriteti i potrebe se menjaju, moć novca narušava moć rezona i podriva moć ljubavi. Šta je ljubav prema jednoj ženi (koja vremenom svakako izgubi intenzitet i pretvori se u topla osećanja, prijateljstvo i saradnju) prema mogućnosti da ima svaku ženu koju poželi i da živi u stalnoj potvrdi svoje muške moći, u uzbuđenju i zadovoljstvu?

novac 2 Kako NOVAC menja muški doživljaj žene?

Moć novca daje iluziju pobede nad starenjem

Novac kupuje iluziju mladosti. Osim što kupuje sve moguće tretmane i održavanja zdravlja i kondicije i obezbeđuje najbolju lekarsku negu, novac omogućava muškarcu koji stari da se okruži ženskom mladošću i lepotom, da je upija i da se sa njom izjednačava. Atraktivna mlada žena pored starijeg muškarca, svima govori da je on još u punoj snazi. Da poseduje svu svoju moć i da može da je upotrebi kako mu se prohte. Novac kupuje pravo na trajnu nezrelost, zbog koje vam niko ne prebacuje. I naravno, to ne važi za sve bogate muškarce – mnogi od njih ne podlegnu površnoj moći novca i koriste ga da oplemene svoj život u pravcu zrelosti, mudrosti i suštinskog kvaliteta, koji se zasniva na čvrstim vezama i odnosima, na ljubavi prema životu, sebi i drugima.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.elitedaily.com, www.whatscuttlebutt.com

Aleksina Đorđević

Comments