U situaciji u kojoj je pobeda izvesna – divna, gola ženi leži u tvom krevetu i uskoro će se desiti ono što priželjkuješ – ne dozvoli sebi da propustiš priliku da ispadneš šmeker i džentlmen (što je daleko teže, nego ispasti smotan, preterano napaljen, sebičan i neotesan). Umesto da se odmah baciš na nju, posveti malo vremena divljenju. Ta žena sigurno zaslužuje više od primitivnog mrmljanja o tome kako je dobra ..čka, prodahtanog malo pre nego što zaboraviš da umeš da govoriš.

Znate li šta žene misle o tome? One tvrde da mnogi komplimenti koje čuju od muškaraca u intimnim momentima deluju mlako, neuverljivo, pa čak i uvredljivo. Ako već nema adekvatnih komplimenta, to što ne možeš da skineš ruke sa nje i što je tvoje interesovanje tako očigledno, prihvatiće kao veliki kompliment.

Ipak, nema žene koja ne želi da čuje komplimente i koja će se od njih umoriti i smatrati da preteruješ. Ali to ne treba da budu neki površni komplimenti koje je bezbroj puta čula i koje si verovatno puno puta uputio drugim ženama, već treba da bude intiman, upućen samo njoj, tako da oseti da je posebna za tebe.

Koliko su željne komplimenta, žene su toliko i skeptične, jer su programirane da prepoznaju laskanje kojim muškarci žele da postignu samo seks – a ti ne želiš da te žene smatraju površnim i bezvrednim tipom koji nema šta da ponudi.

Comments