Reci joj koliko ti se sviđa sa punim ubeđenjem i opiši detaljno šta je ono što ti se toliko dopada – recimo, kako su njene grudi meke pod tvojom rukom, kako ispunjavaju tvoju šaku kao da su za nju napravljene, kako joj je koža svilena, kako voliš njen miris, ton njenog glasa, način na koji joj se ukrute bradavice kad je uzbuđena, izraz njenog lica dok doživljava orgazam… Što je kompliment detaljniji i intimniji, ona će ga pre oceniti kao istinit i biće sigurna da ti se zaista sviđa i da misliš to što govoriš.

Ukoliko joj daješ kompliment kao odgovor na njeno pitanje (odnosno, njenu nesigurnost) on gubi efekat. Ako ona mora da te pita kako joj stoji ta haljina, ili kako ti se sviđa njen svileni negliže, šta god da odgovoriš, promašuješ, definitivno. Dakle, uključi percepciju i reci joj da izgleda divno, fantastično, izazovno i neverovatno, pre nego što ona pomisli da uopšte ne primećuješ kako se sredila za tebe. Primeti i pohvali njenu frizuru, način na koji uređuje intimni deo, njene obline, kao i njene mišiće – to je veština kojom raspolažu svi veliki ljubavnici.

Žene su najosetljivije na svoj stomak, zadnjicu i grudi. Zato je potrebno da pomiluješ, poljubiš i pohvališ njene osetljive delove, tako da bude ponosna na oblinu svog stomačića (ili na to što ga je tako zategla), na zadnjicu koja je za tebe najraskošniji prizor na svetu i na grudi koje ne smatra dovoljno velikim, ili ih smatra prevelikim i preteškim.

Ne ustručavaj se da ponoviš kompliment. Ako je jednom bio prihvaćen, biće opet – ponovljeni komplimenti ukazuju na to da ti se stvarno sviđa to što vidiš i potvrđuju da i dalje misliš isto što i pre. Ne možeš joj dovoljno ili prečesto reći da je predivna, neodoljiva, zanosna, uzbudljiva, obožavana. Zato se ne ustručavaj i reci joj to i kada je obučena i napola svučena i sasvim gola, i kada je izvodiš na večeru i kada je u toku predigra i kada ste usred akcije.

Izvor fotografija: instagram.com/humanlovers

Brankica Milošević

Comments