Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Lični razvoj – nakon raskida

Pronađi motivaciju

Ako nisi dao sve od sebe (jer možda nisi ni bio “sav svoj”) i ako si uvideo gde si grešio, imaš priliku da pronađeš motivaciju za pozitivne promene. Počni da razvijaš svoja interesovanja, da unapređuješ svoje dobre strane i prihvataš svoje slabosti. To se zove sazrevanje.

Ispravi pogrešne predstave o ljubavi

Ako se raspalo to za šta si verovao da je ljubav, možda se radi o tome da to i nije bila ljubav. Ljubav je obično mnogo veća i sveobuhvatnija nego što mislimo, kada smo usredsređeni na jedan odnos (i na njegove probleme) i mnogo se manje tiče osećanja nego što smo skloni da verujemo.

Pronađi u sebi ono što imaš da pružiš

Povezujući se sa sobom kroz prihvatanje povređenosti, kroz uvide o tome šta ljubav jeste (ili šta sigurno nije) i šta stvarno želiš, otkrivaš i šta je ono što možeš da pružiš. Isprobaj to davanje u okviru svojih bliskih odnosa, porodičnih i prijateljskih – to su važni oblici ljubavi, koji će ti pomoći da uvidiš svoju vrednost i spremnost da druge staviš na prvo mesto, kada je to potrebno, kao i da sebe staviš na prvo mesto, kako bi stekao sposobnost da to mesto ustupiš drugoj osobi, kada ljubav to zahteva.

Pronađi mudrost

Jedna izreka kaže da se mudrost stiče kada ne dobijamo ono što želimo da dobijemo – umesto ispunjenja želja, mudrost donosi lični mir i stabilnost. A tek kada postigneš tu unutrašnju stabilnost, možeš i da ostvariš svoje potrebe (koje se često razlikuju od tvojih želja). Prepoznati tu razliku, velika je mudrost.

Naslovna fotografija: instagram.com/nohow

Brankcia Milošević

Wannabe TV

Editors choice