Seks je zanimljiviji i uzbudljiviji kada se dešava nešto novo – nova osoba, nova poza, fantazije, igračke, nova mesta za seks. Eksperimentisanje može doneti osveženje u dugoj vezi, a mesta za seks koja do sada niste isprobali mogu uneti osećaj avanture i „saučesništva u zločinu“.

Zaista, koje je najneobičnije mesto i najluđa situacija u kojoj ste imali seks? To je često pitanje u romantičnim komedijama, koje glavnog lika obično dovodi u nepriliku, a nama bude smešno i pomalo žao i malo se trgnemo u sebi, razmišljajući o tome da li bismo mogli maštovitošću i avanturizmom da nadmašimo tog jadnika, ili saosećamo sa njim, zato što i sami retko i nerado rizikujemo i izlazimo iz svoje zone komfora.

Nova i neobična mesta za seks koja treba da isprobate

Svaka prostorija u vašem domu

Naravno, seks u krevetu je najudobniji, pa i kada izađete iz kreveta i upotrebite stolicu, fotelju, pod – i dalje ostajete u udobnoj privatnosti svoje sobe. U redu, možda je besmisleno imati seks u špajzu, ali kuhinjski sto ili radni pult vas pozivaju da ih „overite“ i stvorite uspomene zbog kojih ćete se smeškati kad sledeći put budete seckali luk (kroz suze, doduše).

Ispred ogledala

Ako imate ogledalo koje možete da skinete sa zida i stavite gde vam odgovara, lako ćete se snaći, ali ako stvar nije izvodljiva, jer vam je jedino ogledalo ugrađeno iznad umivaonika, ili ušrafljeno na unutrašnju stranu vrata ormara, možda možete iskoristiti refleksiju stakla na prozoru ili balkonskim vratima. Podesite osvetljenje pod kojim se bolje vidite u staklu i prilagodite pozu – možda stojeći, ili na komadu nameštaja koji možete približiti prozoru ili vratima. Uz ogledalo (ili odraz u staklu), nova mesta za seks mogu biti vaša unapređena i nadograđena stara mesta.

Pročitajte i ovo: Može li se neobavezni seks pretvoriti u ozbiljnu vezu?

Javna mesta za seks

Skrovita javna mesta za seks možete pronaći u parku, mračnom prolazu, na parkingu ili u zabačenoj ulici. Pogledajte prvo da li ima kamera, jer ne želite da vas vaš novootkriveni avanturizam dovede u neprijatnu situaciju (mada možete imati milionske preglede na društvenim mrežama).

Javna mesta na kojima možete imati seks uključuju i plažu i more, što uključuje odlazak na odmor i boravak u hotelu – koji takođe pruža mogućnost da istražite nova mesta za seks. To može biti prilika da divljate bez ustručavanja, jer vas baš briga da li će vas komšije čuti (ne morate da nastavite da živite pored njih), a ne morate ni da se starate o redu – posteljina će vam svakako biti promenjena i krevet namešten.

Nova mesta za seks na nečijoj žurci

Prilika da istražite mesta za seks u tuđoj kući, iskradajući se sa žurke i pronalazeći slobodnu sobu, kupatilo, terasu, može biti vrlo uzbudljiva. To je možda dom vašeg prijatelja ili poznanika, a imati seks na nepoznatoj i nedozvoljenoj teritoriji može doneti osećaj zavereništva u kršenju društvenih pravila, a da nikome ne nanosite štetu.

Seks na krovu

Zvuči opasno, ali ako živite u zgradi sa izlazom na krov, ovo može biti romantično seksi iskustvo. Istražite teren pre nego što pozovete drugu osobu da vam se pridruži. Možete pripremiti prostirku, bocu vina i čaše i pozvati je da gledate zvezde. Ne treba vam violinista, večera i sveće, kao na filmu – izlazak na krov je dovoljno uzbudljiv i romantičan i bez filmskog scenarija. Nalazite se bliže zvezdama, iznad ulica, na kojima se ljudi i ne sete da podignu pogled, u „čardaku ni na nebu, ni na zemlji“ i to je dovoljno da vam prođu trnci kroz kičmu i da se čvršće zagrlite.

U automobilu i izvan njega

Automobilom se možete odvesti bilo kuda i pronaći skrovita mesta za seks bilo gde, danju i noću, u relativnoj udobnosti automobila, ili izvan njega, na haubi, ili na naslagama opalog lišća u šumici. Sve što vam treba za kompletan doživljaj (ćebe, prostirka, piće i čaše, kao na krovu) možete držati u gepeku u očekivanju pogodne prilike.

U pravim okolnostima, nova mesta za intimne doživljaje mogu biti prilika da se potpuno izmestite, zaboravite na spoljašnji svet i pronađete nove dimenzije bliskosti i povezanosti.

Pročitajte i ovo: Evo kako da imate diskretan seks na javnom mestu

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovepresets

Đorđe Đoković

Comments