Mudrosti grčkih filozofa

Prepoznaj signale da ona više ne želi da bude sa tobom

Šta ona želi (i ne želi) da čuje u krevetu

Style in action: Outfit za trening

Branimir Brkljač – vreme je za nove priče

Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Paris Brosnan, sin poznatog glumca, započeo modeling karijeru

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Misliš da te devojka laže o nekim stvarima: VEROVATNO si u pravu (2. deo)

Misliš da te devojka laže o nekim stvarima: VEROVATNO si u pravu (2. deo)

1/3

Prvi deo ovog teksta je zloslutno najavljivao drugi, ali možeš da odahneš, nema trećeg dela. Nije baš tako veliki spisak stvari koje ti ona prećutkuje da bi poštedela tvoj blesavi (po)nos od guranja u osinje gnezdo. Svako je ponekad bio toliko naivan i glup da pita svoju curu o stvarima koje uopšte ne treba da zna i svaka je cura, ma koliko naivna i glupa u tom trenutku bila, umela da oseti da nikako ne treba da kaže istinu. Manji je broj onih koje su svojim momcima prosto naredile da odjebu sa takvim ispitivanjem, jer na to nemaju nikakvo pravo, a još manji broj je onih koje su nakon ispada u odbranu svoje privatnosti ostale u vezi sa tim momkom. Ako te neke stvari baš zanimaju, jer si radoznao i želiš da znaš sve o ženi koju voliš, zato da bi je bolje poznavao i razumeo, a ne zato što si posesivni bik kome vijori crveno pred očima, doći će vreme kad ćete jedno drugom poveravati ludosti iz prošlosti. Dok veza ne napuni neke godine staža, o nekim stvarima se ne govori, a ako pitate šta ne treba, onda vas ona slaže. I tako vam i treba.

Misliš da te devojka laže o nekim stvarima VEROVATNO si u pravu 2 Misliš da te devojka laže o nekim stvarima: VEROVATNO si u pravu (2. deo)

Otkad je sa vama, skoro da uopšte ne masturbira

U šta je lako poverovati, ako imate skoro svakog dana razvaljivački seks, tokom koga ona svrši nebrojeno puta. Ali ako ga imate, onda ne pitate nešto ovako glupo i indiskretno. Ovo pitanje ukazuje na krhkost vašeg ega i na aroganciju sa kojom želite da ga odbranite, po cenu da progutate laž. Dakle, dobićete tačno ono što tražite. Reći će vam da se ne seća kada je zadnji put masturbirala i da prosto nema potrebu za tim, jer vi zadovoljavate sve njene potrebe. Pa, ako vaš seks ne ispunjava uslove iz prve rečenice u ovom pasusu, znate šta vam je činiti – povećajte joj doze orgazama, a naročito uveštite načine koje ona preferira prilikom masturbacije.

Wannabe TV

Editors choice