Da li ste nekada razmišljali o tome šta razlikuje dobar seks od lošeg ili prosečnog odnosa? Odgovor leži u detaljima i kontekstu: gde se nalazite i kako se osećate, koliko ste bliski sa partnerkom ili partnerom, kvalitet komunikacije, opuštenost i stepen poverenja, ali i osvetljenje i miris.

Ipak, jedan aspekt seksa često ne dobija dovoljno pažnje i ne, ovog puta ne pričamo o predigri. U pitanju je zvuk. Kao i u kinematografiji, ponekad vam je potreban soundtrack, koji će čitavoj priči dati poseban šmek.

Ako niste sami u stanu i želite da kamuflirate zvuke ili ukoliko je možda prošlo tek nekoliko dejtova i spremate se da imate prvi seks sa novom partnerkom ili partnerom, sex soundtrack vas može opustiti, osloboditi od treme, ali i pružiti zavodljivi i energični ritam za pokretanje tela.

add media 2 min 5 senzualnih hitova za uzbudljiv i dinamičan seksualni odnos

Nevezano za to šta inače slušate u slobodno vreme, važno je naglasiti da su određeni žanrovi i tematika jednostavno bolje prilagođeni intimnom činu – zbog usklađenih stihova, instrumentacije ili pojedinih neopipljivih i seksi karakteristika pesme.

U nastavku teksta, pogledajte koje su to najbolje pesme za seks (nećete moći da ih obrišete iz glave).

Najbolje pesme za seks: Ovih 5 energičnih hitova će vas sigurno motivisati

Cardi B feat. Megan Thee Stallion – WAP

Najtraženije žene u svetu repa udružile su se za seksualno revolucionarnu, eksplicitnu i donekle kontroverznu pesmu (legenda kaže da su republikanci još uvek “trigerovani”), koja se pojavila sredinom pandemije i obeležila 2020. godinu. Mnogi korisnici Tvitera (sadašnji X) smatraju da je numera najsvetlija tačka tog mračnog perioda, a njen samouvereni tekst koji stavlja ženu na mesto subjekta je ohrabrio devojke i žene širom sveta da budu svoje i zauzmu se za sebe u seksu. Ukoliko želite da opustite i impresionirate svoju partnerku (pogotovo ako ste oboje slobodnijeg duha), WAP će vas pokrenuti i inspirisati za najsenzualniji odnos dosad. Žene su seksualne isto koliko i muškarci (a nekad i više), a ovo je pesma koja ih podstiče da preuzmu kontrolu i budu svoje. Takođe, ukoliko ste ljubitelj dirty talk razgovora, stihovi poput I want you to park that big Mack truck right in this little garage, definitivno će ići vama u korist.

Lil Nas X – MONTERO (Call Me By Your Name)

Lil Nas X se “autovao” poslednjeg dana Pride meseca 2019. godine i od tada, ohrabruje sve (nevezano za njihovu seksualnu orijentaciju) da budu kreativni, svoji i nonšalantni – u seksu. Dve godine kasnije, objavio je Montero, pesmu koja će, kako je rekao, “otvoriti vrata mnogim drugim queer ljudima da postoje”. U pratećem muzičkom spotu, Lil Nas pleše oko šipke kroz, ni manje ni više, nego pakao, ističući svoju seksualnost bez trenutka kajanja. Ovo je numera koja će učiniti da se osećate kao da je sve moguće, i istovremeno će pokazati vašoj partnerki ili partneru da niste uštogljeni i da ne patite od problema koji danas prepoznajemo kao toxic masculinity.

The Weeknd – High for This

Čini se da u protekloj deceniji niko nije objavio više muzike sa seksualnim kontekstom od The Weeknda, koji na karakterističan način – ali kroz nežan ton, govori najperverznije stvari koje ne biste očekivali da čujete čak ni u hardcore hip-hopu. Ipak, ono što je manje poznato jesu njegovi raniji radovi, a ukoliko niste upoznati sa hitovima poput High for This – ne znate šta propuštate. Ako je ono čemu težite senzualna, romantična i istovremeno kinky atmosfera, ova R’n’B numera će učiniti da “spustite svoje zidove” i povežete se sa drugom stranom kao nikad pre.

Ariana Grande ft. Nicki Minaj – Side to Side

Side to Side zvučno nije najseksi pesma koju ste čuli, ali je zabavna i slobodna (sa prilično direktnom porukom). Uz rep verse Nicki Minaj i arije Ariane Grande, dve superzvezde blenduju žanrove i spajaju nespojivo. Čitava izvedba odiše potpunom smelošću i ne preza pred društvenim normama, a numera će vas naročito inspirisati ako imate “zabranjenu” simpatiju (koju vaša okolina ne odobrava).

Beyoncé – Partition

Iako su u intervjuima prilično zatvoreni kada je u pitanju njihov ljubavni život, Beyoncé i Jay-Z su u pesmama znatno slobodniji i ne prezaju da sa publikom podele “sočne” detalje. Retko kad imamo priliku da čujemo venčani par koji na ovako dirty način govori o seksu, a spot u limuzini na putu do kluba čini atmosferu još senzualnijom. Ipak, ono što Partition čini savršenim seks trackom nije isključivo tekst, već i zavodljivi ritam koji se iz minimalističkog tona preliva u bujni bas, dok se hor u pozadini pridružuje i šapuće erotične stihove. Naravno, svemu doprinosi i francuski glas koji govori o ženskom zadovoljstvu, ali i dosetljive metafore poput: He popped all my buttons and he ripped my blouse, he Monica Lewinski’d all on my gown.


Pročitajte i ovo: Evo kako da se krećete kroz ljubavnu krizu koju izaziva promena posla

Naslovna fotografija: pexels.com

Milica Nešić

Comments