Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Najčešće greške koje parovi prave u vezi

1/2

Ako spadate u savremene muškarce koji ne podrazumevaju da su emocije i odnosi stvari kojima se bave žene i da vi samo treba da budete snažni i prisutni, zanimaće vas da ulažete u svoju vezu, da gradite odnos i čuvate ljubav, zajedno sa svojom partnerkom. U neiskustvu – koje ne znači da niste imali dovoljan broj žena i veza, nego da niste produbili dovoljno te odnose i naučili važne emotivne lekcije – parovi najčešće prave ove greške (koje želite da izbegnete i postupate mudrije). 

Ne znate kada da se izvinite i ućutite. Ponekad ste zaista krivi, pa je bolje da to odmah prihvatite, priznate, izvinite se i nastavite dalje. Ponekad je nemoguće utvrditi ko je kriv, a besmisleno je pokušavati i beskrajno se svađati i vrteti u krug oko nekih gluposti. Otkrijte šta je važno – ako je nešto užasno važno vašoj partnerki, a vama nije, pokušajte da poštujete to, a ne da omalovažavate. I obratno, recite joj šta je vama važno i zamolite da to ima u vidu i da poštuje. 

Sitničarenje i brojanje poslova koje ste podelili i nastojanje da sve bude jednako, dovodi do bespotrebnih sukoba. Pa šta ako ste vi izveli psa u šetnju tri puta, i prali sudove češće nego što vam sleduje, ili ste priuštili sebi novu video igru, a ona nije kupila cipele u koje se zaljubila. Nadmetanje u tome ko je šta uradio i doprineo i čime je sebe nagradio, ili kakav je luksuz sebi dozvolio, stvoriće od vas džangrizav par koji sve proračunava i deli na jednake delove po svaku cenu, bez velikodušnosti, izlaženja u susret, bez humora i zabave, na kraju krajeva. 

Čekanje da partner sam shvati šta vama smeta, šta vam je neprijatno i nelagodno, dovodi do naboja nezadovoljstva. Ako jednom nešto prećutite, pa to učinite i drugi i treći put, to je teže razjasniti stvari. Ukoliko se “ne bunite”, partner neće znati da nešto nije u redu i biće silno iznenađen kad peti put “prsnete” zbog nečeg što ste četiri puta prećutali. 

Wannabe TV

Editors choice