Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Najčešće greške koje parovi prave u vezi

1/2

Ako spadate u savremene muškarce koji ne podrazumevaju da su emocije i odnosi stvari kojima se bave žene i da vi samo treba da budete snažni i prisutni, zanimaće vas da ulažete u svoju vezu, da gradite odnos i čuvate ljubav, zajedno sa svojom partnerkom. U neiskustvu – koje ne znači da niste imali dovoljan broj žena i veza, nego da niste produbili dovoljno te odnose i naučili važne emotivne lekcije – parovi najčešće prave ove greške (koje želite da izbegnete i postupate mudrije). 

Ne znate kada da se izvinite i ućutite. Ponekad ste zaista krivi, pa je bolje da to odmah prihvatite, priznate, izvinite se i nastavite dalje. Ponekad je nemoguće utvrditi ko je kriv, a besmisleno je pokušavati i beskrajno se svađati i vrteti u krug oko nekih gluposti. Otkrijte šta je važno – ako je nešto užasno važno vašoj partnerki, a vama nije, pokušajte da poštujete to, a ne da omalovažavate. I obratno, recite joj šta je vama važno i zamolite da to ima u vidu i da poštuje. 

Sitničarenje i brojanje poslova koje ste podelili i nastojanje da sve bude jednako, dovodi do bespotrebnih sukoba. Pa šta ako ste vi izveli psa u šetnju tri puta, i prali sudove češće nego što vam sleduje, ili ste priuštili sebi novu video igru, a ona nije kupila cipele u koje se zaljubila. Nadmetanje u tome ko je šta uradio i doprineo i čime je sebe nagradio, ili kakav je luksuz sebi dozvolio, stvoriće od vas džangrizav par koji sve proračunava i deli na jednake delove po svaku cenu, bez velikodušnosti, izlaženja u susret, bez humora i zabave, na kraju krajeva. 

Čekanje da partner sam shvati šta vama smeta, šta vam je neprijatno i nelagodno, dovodi do naboja nezadovoljstva. Ako jednom nešto prećutite, pa to učinite i drugi i treći put, to je teže razjasniti stvari. Ukoliko se “ne bunite”, partner neće znati da nešto nije u redu i biće silno iznenađen kad peti put “prsnete” zbog nečeg što ste četiri puta prećutali. 

Wannabe TV

Editors choice