Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Devojke

Najčešće stvari zbog kojih žene brinu, kada treba prvi put da imaju seks sa novim partnerom

1/2

Bez obzira na iskustvo i seksualno samopouzdanje, žene su zbog nekih stvari vrlo zabrinute, kada treba prvi put da se svuku i upuste u intimnu igru sa novim muškarcem. Saznajte zbog čega najčešće brinu, da biste svojoj novoj partnerki pomogli da se opusti i da biste više uživali.

Žene brinu zbog izgleda svog tela, naročito onih delova koji se njima ne sviđaju. Jedna od najčešćih briga je – njihova zadnjica. Ako vaša nova partnerka izbegava pozu u kojoj će vam okrenuti leđa, možda je zabrinuta da ćete videti njenu zadnjicu (onako kako je ona vidi i doživljava).  Uputite diskretan kompliment njenim oblinama i ne insistirajte na onome što ona izbegava.

Zabrinute su zbog svoje intimne frizure – da li je novom muškarcu prihvatljiv ne baš uredno potkresan grm, ili način na koji se depilira. Takođe, brinu i o tome da li će on biti suviše dlakav tamo dole, ili ne baš sveže obrijan, jer ta intimna strnjika bocka mnogo neprijatnije nego brada koja tek raste.

Jedan od najčešćih strahova je da će im zapravo, biti veoma dobro, ali da ih muškarac neće ponovo nazvati, iako su podelili ispunjavajuće iskustvo. Šta mislite, zašto se žene plaše ovoga?

Neke žene strahuju da će muškarac krišom snimiti seks, a onda to objaviti na nekom porno sajtu. Možda su i one imale loše iskustvo sa ovim.

Žene su zabrinute zbog hrapave kože, ožiljaka i strija – plaše se da će muškarca jedan pogled na njihov loš ten obeshrabriti i da će mu postati odbojne.

Wannabe TV

Editors choice