Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Devojke

Najčešće stvari zbog kojih žene brinu, kada treba prvi put da imaju seks sa novim partnerom

Jedna od briga se odnosi na izgled penisa novog muškarca. Da li je mali, prosečan ili veliki? Debeo ili tanak? Zakrivljen ili prav? Deo ove brige odnosi se na to da li će njena vagina biti dovoljno prijemčiva, odnosno, da će mu biti preširoka.

Takođe, žene strahuju od polno prenosivih bolesti i neželjene trudnoće. To je realan strah, žene rizikuju svoje reproduktivno zdravlje, upuštajući se u nezaštićen seks i zato koristite kondom i nemojte ih ubeđivati da vam nije potreban, jer ste zdravi i umete da pazite.

Zabrinute su zbog toga što im se menstruacija upravo završila, ali i dalje ostavlja sukrvičaste tragove. Ili zato što treba da počne i možda će odjednom “procureti”. Ako se to zaista desi, budite džentlmen i nemojte vrištati.

Strahuju da im grudi nisu po vašem ukusu – premalene, ili prevelike, ili nedovoljno čvrste, ili suviše razdvojene, upadljivih ili neupadljivih bradavica. Pokažite milovanjem i ljubljenjem da vam se njene grudi dopadaju, odnosno, pružite im dužnu pažnju, kao vrlo bitnoj erogenoj zoni.

Žene se plaše muškog prosuđivanja telesnog izgleda – čak i oni sa stomačinama i krivim nogama i nonšalantnom higijenom, procenjuju ženske grudi, čvrstinu, dužinu nogu, višak ili manjak kilograma, oblik grudi. One to znaju i osećaju se ranjivo, jer to uopšte nije fer. Žena će prihvatiti bilo kakve muške telesne nedostatke, ukoliko joj se sviđa njegova ličnost, duh i energija, dok će muškarci kritikovati njihov izgled, razgovarajući među sobom. Zato nije dovoljno da prećutite primedbe. Uputite komplimente, budite nežni i vodite ljubav sa ženom, a ne samo sa njenim telom – tako postupaju dobri ljubavnici.

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice