Sada kada je leto pred nama i kada su izlasci ponovo aktuelni, vreme je da se “bacimo u promet” i počnemo da primećujemo ljude oko sebe. Mi devojke smo jedva čekale tople dane da se sredimo i izađemo u bašte kafića u gradu u svom najboljem izdanju, kako bi nas neko primetio – ali na vama je da napravite prvi korak prilaska. Ipak, kada priđete devojci trebalo bi da znate šta radite, a ako niste sigurni koji su koraci najbolji u tom trenutku, predstavljamo ih u nastavku teksta. Uz ovih osam koraka doći ćete do broja telefona devojke koja vam se dopada, a ne samo do njenog Instagrama!

Neobavezna šala i smisao za humor

Ako niste sigurni kako tačno da započnete razgovor, jedan od najefektnijih načina da to učinite i da devojci koja vam se dopada privučete pažnju je da to uradite kroz šalu i uz pomoć svog smisla za humor. Dovoljno je da napravite foru na svoj račun ili da se samo nekoliko minuta neobavezno zadirkujete i šalite sa njom, a onda kada se ona opusti u vašem društvu i zasmeje – pređete i na malo ozbiljnije, a kasnije i ličnije teme. Važno je pokazati smisao za humor i to da ste dobro društvo, ali i da možete da balansirate između zabave i zaista konkretnih i ozbiljnih tema.

Smeškanje je bolje od smejanja na sav glas

Verovali ili ne, ženama nije uvek privlačno kada se smejete na sav glas ili od uva od uva. Smejanje nije loša osobina, naravno, ali otvoreno smejanje je prijatnije sa nekime koga već dugo poznajete i sa kime ste bliski – a ne sa nekime koga ste tek upoznali. Zato, bolje je da se smeškate i budete pomalo zamišljeni, što deluje privlačno i misteriozno, a misterija održava tenziju. Smešak je zavodljiviji, pokazuje da imate samopouzdanja i efektan je kod žena.

Okej je da joj date prostora

Iz ženskog ugla, odmah da vam kažemo – nijedna devojka ne voli kada je neko ko joj priđe “guši” i kada joj ne daje nimalo prostora, jer se plaši da će ona da “ispari” ako on na sekund prekine razgovor. Dakle, to se neće dogoditi ako sve ide kako treba i zato je okej da devojci ipak date malo prostora da uživa u klubu i bez vas i sa društvom sa kojim je došla u izlazak. Samouvereni muškarci se ne plaše da će izgubiti interesovanje devojke koja im se dopada i razumeju njenu potrebu da uživa u trenutku bez pritiska.

Budite originalni sa komplimentima

Ona je sigurno već dovoljno puta čula da ima lepe oči ili osmeh koji zrači. Zato, osmislite neki konkretniji i originalni kompliment, koji će se fokusirati na nešto što vas je kod nje zaista privuklo. To može da bude način na koji joj se ruke pomeraju dok govori ili kako prolazi rukama kroz kosu kada je stidljiva, što su posebni detalji koji će joj pokazati da je zaista primećujete.

Comments