I vi i ona ste više od fizičkog izgleda

Svaka žena želi da vam bude i zanimljiva kao ličnost, a ne samo privlačna i lepa – jer i ona na vas ne gleda samo kao na “objekat” svoje želje. Žene vole muškarce sa različitim kvalitetima i interesovanjima i zato se potrudite da joj pokažete više strana svoje ličnosti, otvorite joj se emotivno i sa njom pokrenite različite teme za razgovor.

Male stvari mnogo znače

Muškarci koji zaista obraćaju pažnju na detalje i pamte sitnice će uvek pre osvojiti devojku koja im se dopada, jer devojke cene iskrenu pažnju i posvećenost. Dakle, ako ćaskate sa devojkom koju ste tek upoznali, obratite pažnju na sitnice koje izgovara ili radi, i pokušajte kasnije da joj ih spomenete kroz neobavezan razgovor. Na ovaj način ćete je sigurno oboriti sa nogu.

Zavođenje mora da postoji

Flertovanje je jedno, a zavođenje je drugo. Tenzija koju izaziva zavođenje sa merom je veliki afrodizijak i ključan je pri osvajanju devojke koja vam se dopada. Za zavođenje vam je potrebno samopouzdanje, a dobar način da devojku zavedete je da zadržavajte što duže kontakt očima ili uz to mali smešak na licu. Govorite malo sporije, omekšajte glas, pomalo joj se približavajte i slobodno je dodirnite blago i neobavezno, ali sa jasnom namerom, tokom razgovora.

Čuveni triangle pogled

I najbolje za kraj – triangle pogled je definitivno najefektnija stvar koju možete uraditi kada flertujete i kada ste spremni za sledeći korak. On funkcioniše ovako:

Kada ste započeli sa šalom i vidite da stvari idu dobro, pogledajte je prvo u jedno oko, pa u drugo, zatim u usne i na kraju se vratite na oči, i sve završite sa blagim osmehom. Ako među vama postoji hemija, verujte – ovo će je zavesti.

Naslovna fotografija: instagram.com/gabriellecaunesil

Jovana Pantić

Comments