Kada ste u svojim najboljim godinama, često toga na neki način niste ni svesni. Živite život ne razmišljajući o tome da je možda baš sada trenutak da ispunite sebi određene želje i postavite životne ciljeve za budućnost, kada više nećete biti tako slobodni kao sada. Ipak, imajte na umu da je vaš trenutni, momački život mnogo drugačiji od života u braku koji vas možda u budućnosti čeka, i zato vam u nastavku predstavljamo deset stvari koje bi definitivno trebalo da uradite pre nego što stupite u ozbiljnu vezu, a zatim stanete i na ludi kamen. Verujte nam, ove stavke će poboljšati kvalitet vašeg života trenutno, a obezbediće vam i srećnu bračnu budućnost.

Postavite životne ciljeve

Pre nego što sa bilo kime započnete zajednični život, veoma je važno da shavtite šta želite od svog života. Porazmislite o svojim životnim ciljevima i prioritetima, jer tek onda kada budete sigurni u sebe, moći ćete da sa sigurnošću odaberete osobu sa kojom biste proveli budućnost.

Završite svoje obrazovanje

Iako nije nemoguće da studije završite dok ste u braku, daleko je lakše da to učinite dok ste mladi, singl i nemate drugih životnih briga i prioriteta, poput braka ili pak dece. Zato iskoristite svoju mladost da završite studije uz potpunu fokusiranost na njih i obezbedite time sebi, pa i svojoj budućoj porodici, sigurniju budućnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LLEMERCÍ SPACE (@llemerci)

Steknite finansijsku nezavisnost

Pre nego što stupite u brak trebalo bi da iskusite čari samostalnog života koji uključuje finansijsku nezavisnost. Mogo ćete lakše stupiti u bračne vode ako iza sebe imate karijeru i samostalni ste po pitanju troškova svakodnevnog života, nego ako zavisite od novčane pomoći svojih, ili roditelja svoje supruge.

Prođite kroz slamanje srca

Svi mi moramo proći kroz slamanje srca i gubitak prve velike ljubavi – da bismo znali kako je voleti i biti voljen. Tek ako smo spoznali sve aspekte ljubavi pre braka, znaćemo kako da se ophodimo prema emotivnim situacijama koje nam on donosi.

Ispunite seksualne fantazije

Neke seksualne fantazije mogu da osveže vezu i možete ih podeliti sa partnerkom, ali neke mogu naići na nerazumevanje i samim tim poljuljati vaš odnos sa voljenom osobom, ili stvoriti tenziju i nezadovoljstvo. Ukoliko ste na primer želeli da isprobate seks utroje, možda je najbolja ideja je da ga isprobate dok ste singl i slobodni, pre nego što se upustite u bračne vode.

Comments