Iskusite samostalni život

Pre nego što život počnete da delite sa nekime, najbolje bi bilo da iskusite samostalni život, van roditeljskog doma. Svako od nas bi trebalo da nauči da brine o sebi i stekne svoje životne rutine, kako bi kasnije znao da li je sa nekime u zajedničnom životu kompatibilan ili ne. Supruga vam je supruga, a ne nova mama, i zato bi najbolje bilo da već znate sami da operete svoje sudove i skuvate sebi obrok za ručak.

Naučite da brinete o sebi i svom domu

Kao što smo rekli, samostalan život je preduslov za uspešan zajednički život – a kada već živite sami, trebalo bi usput i da naučite da brinete o sebi i svom životnom prostoru. Naučite da menjate sijalice, vršite sitne popravke i održavate svoj prostor urednim, jer će i vama i vašoj supruzi zajednički život u tom slučaju biti lakši.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LLEMERCÍ SPACE (@llemerci)

Prepustite se avanturama putovanja po svetu

Putovanja su predivan deo života svakoga od nas, i sigurni smo da ćete sa suprugom (i/ili celokupnom porodicom) ići na pregršt neverovatnih zajedničkih putovanja – ali nije isto putovati sa partnerkom, i sam ili sa prijateljima. Zato, sva ona avanturistička putovanja koja priželjkujete obavite sada, dok još uvek nije bitno koliko ćete popiti i kada ćete se tačno vratiti kući.

Idite u striptiz klub

Iako će vam supruga možda reći da nije zamerila što ste na momačkoj večeri svog kuma otišli u striptiz klub, ona to takođe možda neće zaista tako i misliti. Kako ne biste mnogo rizikovali, možda je najbolje da svoju fantaziju odlaska u striptiz klub ispunite pre nego što stupite u bračne vode.

Upoznajte nekoga online

Upoznavanje online sada je podjednako popularno, ako ne i popularnije od upoznavanja u izlasku – pa je možda vreme da pokušate “muvanje” preko Tindera, čisto da vidite kako to izgleda stvarati konekciju preko poruka. Ko zna, možda baš neki od vaših Tinder dejtova na kraju dana bude vaša buduća supruga.

Naslovna fotografija: instagram.com/llemerci

Jovana Pantić

Comments