Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Podsetnik za odnos prema sebi: Kad nemaš…nikakve odnose

1/2

Nije bilo seksa već…pa dobro, u poslednje vreme. Nije čak bilo ni prilika – možda ste mogli onda, ali suviše ste popili i nemate pojma kako se veče završilo i zašto nemate čak ni broj telefona. A i ne sećate se čiji ste ono broj beše hteli da tražite. Nešto flerta preko četa, paćenički. I kao da nemate volje da se trudite, a nije vam prijatno da razmišljate o tome da vas neobavezni seks ne interesuje, jer, muškarac ne bi trebalo da razmišlja na taj način. Ali, vi imate sva prava na svoje standarde, na ljubav i poštovanje prave osobe i ispunjavajuću vezu – ne morate se praviti da ste pastuv, ako to niste i to što je suša već neko vreme, ne znači da niste vredni ljubavi i pažnje. Dakle, sami ste. Pa, kad ste već tu, pozabavite se najvažnijim odnosom – prema sebi.

Da li ste zapustili svoje telo

To što ste pustili stomak verovatno nije razlog što nemate seks, ali ako se osećate loše zbog svog izgleda, to verovatno jeste deo razloga. Kad se gnušate svog odraza u ogledalu, ne možete da zračite privlačnom energijom, koju daje samopouzdanje i zadovoljstvo sobom. Dakle, posvetite se vraćanju u formu. Ne samo zato da biste bili privlačniji i da bi vam se posrećilo, nego da biste se osećali bolje sami sa sobom i zbog sebe.

Ostvarite intelektualni i prijateljsku razmenu

Ali ako se u vašem muškom društvu stalno priča o seksu i ako jedni druge stalno “zadirkujete” (najblaže rečeno, pošto muške šale mogu da budu zaista surove i primitivne), to nije atmosfera u kojoj ćete imati ispunjavajuću intelektualnu i prijateljsku razmenu. Sigurno imate neke osobe sa kojima možete smisleno da razgovarate i da se osetite kao kompetentno i uvaženo ljudsko biće, umesto da samo pojačavate frustraciju. Ako je to vaša tetka, ili deda, samo napred – družite se sa njima, osećajte se kao osoba, a ne kao mašina za testosteron, koja se pokvarila.

Wannabe TV

Editors choice