Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Kad ti uspeh izmiče i veruješ da si luzer

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Savladaj 10 veština rešavanja problema

Taktike za izbegavanje “sagorevanja” na poslu

Podsetnik za odnos prema sebi: Kad nemaš…nikakve odnose

Podsetnik za odnos prema sebi: Kad nemaš…nikakve odnose

Ne želite bilo koga

Imate standarde – pa, to je plus za vas, iako je minus u vašem seksualnom životu. Ne želite da tek tako spavate sa bilo kojom osobom, koja je možda isto tako očajna i spremna da bude sa bilo kim, da bi osetila ljudski dodir i da bi se osetila kao seksualno biće. Šta vas briga ako je to nekome smešno – vi tražite posebnu osobu, pored koje ćete se osećati dobro, opušteno, vrednovano, poželjno. Ne želite da budete očajnik i manijak, koji podleže nagonima u pijanom stanju. U pravu ste.

Možete da imate neobavezan seks

Ako se ukaže prilika, nemate razloga da propustite neobavezan seks. A prilika je kada je i druga osoba sasvim raspoložena da se prepusti atmosferi i raspoloženju i da seks uvrsti u deo dobrog noćnog provoda. To nije prava stvar, ali i seks sa nekim koga ne znate i ne znači vam ništa, može da bude uzbudljiv, dobar i zadovoljavajući doživljaj, kome možete da pristupite kao galantan i razigran ljubavnik, a ne kao izgladneli pas, kome je napokon neko bacio kost.

Radite na sebi

Mentalna, intelektualna i emotivna zapuštenost mogu da dovedu do pada energije, baš kao i fizička zapuštenost. Naučite nešto novo, pozabavite se svojim mentalnim obrascima i psihološkim blokadama, pronađite intelektualne sadržaje koji vas zanimaju, čitajte, učestvujte u grupama i forumima na Internetu, na kojima se raspravlja o stvarima koje vas zanimaju. Radite na razvoju svoje ličnosti i buđenju svojih potencijala, pa će vam ojačati samopouzdanje – kada nastupate kao osoba od integriteta, koja zna šta želi i koja ima svoja polja stručnosti, interesovanja, hobije i aktivnosti, povećavate svoje šanse da privučete osobu kojoj će to biti veoma seksi.

Naslovna fotografija: instagram.com/nohow

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice