Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Devojke

Prednosti zabavljanja sa devojkom koja se boji ljubavi

1/2

Ako se zainteresujete za devojku koja ima problem sa prepuštanjem, zbog preosetljivosti, loših iskustava i povređivanja, to ne mora da bude loše za vaš odnos. Zapravo, sve ima svoje prednosti, pa i strah od ljubavi. 

Stvari će se razvijati sporo 

Moraćete da obuzdate svoju impulsivnost i strast i da prihvatite njen ritam, a on je vrlo, vrlo spor. Ona ne ide iz veze u vezu i verovatno je dugo bila sama, pre nego što je rešila da rizikuje sa vama (a to ima težinu) – ona se može zaljubiti vrlo brzo, ali njeni postupci neće pratiti snagu njenih osećanja, jer će ona nastojati da uspori sve što joj ubrzava rad srca. Imaćete dovoljno vremena da je stvarno upoznate i tu neće biti nikakvog preuranjenog istupanja u javnosti i “reklamiranja” vaše veze na društvenim mrežama. 

Daće vam prostor i slobodu, jer je to i njoj potrebno 

Ona nije sedela sama sa sobom i tugovala zbog neuspeha u ljubavi, već je nastojala da izgradi podršku, da nađe sebe u drugim stvarima, koje je zaokupljaju i koje su joj vredne i važne. Tako ona ima svoj život, vrlo ispunjen i organizovan, posao, hobije, prijateljstva, sport i druge aktivnosti kojima se redovno bavi i koje su njen sistem podrške. Verovatno je naučila i da ceni i voli svoju privatnost i samoću i treba joj vreme i prostor za sebe samu, kao što joj treba i za sve ostalo čime se bavi i u čemu učestvuje. 

Ona možda ne zna kako da bude nečija devojka 

Možda je dugo bila sama, a možda se ni u ranijim vezama nije baš snalazila kao “nečija”. Njoj se ne sviđa to da bude deo nečega, oseća se apsorbovano, kao da gubi svoju individualnost i svoju slobodu. U skladu sa tim, verovatno neko vreme vaš odnos neće imati nikakvu definiciju, njoj nisu potrebne etikete i garancije, jer zna da one ne obezbeđuju ništa, osim lažne sigurnosti. Ona je odana zato što je takva, a ne zato što nekome pripada, ona je slobodna da izloži svoje misli i osećanja, ili da ih zadrži za sebe i očekuje da će njene granice biti poštovane. I ona će poštovati vaše i neće zabadati nos u vašu privatnost, neće praviti scene i izražavati ljubomoru. 

Wannabe TV

Editors choice