Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Prednosti zabavljanja sa devojkom koja se boji ljubavi

1/2

Ako se zainteresujete za devojku koja ima problem sa prepuštanjem, zbog preosetljivosti, loših iskustava i povređivanja, to ne mora da bude loše za vaš odnos. Zapravo, sve ima svoje prednosti, pa i strah od ljubavi. 

Stvari će se razvijati sporo 

Moraćete da obuzdate svoju impulsivnost i strast i da prihvatite njen ritam, a on je vrlo, vrlo spor. Ona ne ide iz veze u vezu i verovatno je dugo bila sama, pre nego što je rešila da rizikuje sa vama (a to ima težinu) – ona se može zaljubiti vrlo brzo, ali njeni postupci neće pratiti snagu njenih osećanja, jer će ona nastojati da uspori sve što joj ubrzava rad srca. Imaćete dovoljno vremena da je stvarno upoznate i tu neće biti nikakvog preuranjenog istupanja u javnosti i “reklamiranja” vaše veze na društvenim mrežama. 

Daće vam prostor i slobodu, jer je to i njoj potrebno 

Ona nije sedela sama sa sobom i tugovala zbog neuspeha u ljubavi, već je nastojala da izgradi podršku, da nađe sebe u drugim stvarima, koje je zaokupljaju i koje su joj vredne i važne. Tako ona ima svoj život, vrlo ispunjen i organizovan, posao, hobije, prijateljstva, sport i druge aktivnosti kojima se redovno bavi i koje su njen sistem podrške. Verovatno je naučila i da ceni i voli svoju privatnost i samoću i treba joj vreme i prostor za sebe samu, kao što joj treba i za sve ostalo čime se bavi i u čemu učestvuje. 

Ona možda ne zna kako da bude nečija devojka 

Možda je dugo bila sama, a možda se ni u ranijim vezama nije baš snalazila kao “nečija”. Njoj se ne sviđa to da bude deo nečega, oseća se apsorbovano, kao da gubi svoju individualnost i svoju slobodu. U skladu sa tim, verovatno neko vreme vaš odnos neće imati nikakvu definiciju, njoj nisu potrebne etikete i garancije, jer zna da one ne obezbeđuju ništa, osim lažne sigurnosti. Ona je odana zato što je takva, a ne zato što nekome pripada, ona je slobodna da izloži svoje misli i osećanja, ili da ih zadrži za sebe i očekuje da će njene granice biti poštovane. I ona će poštovati vaše i neće zabadati nos u vašu privatnost, neće praviti scene i izražavati ljubomoru. 

Wannabe TV

Editors choice