Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Prednosti zabavljanja sa devojkom koja se boji ljubavi

Potrudiće se

Jasno joj je da odnosi sami od sebe ne vode nikuda i da je moguće zaglaviti se u njima, ukoliko se ljudi ne trude. I ona se trudi. Daje sve od sebe da vas ispravno shvati, da poštuje vaše potrebe, želje i osećanja i očekuje to isto od vas. Ukoliko se vi ne trudite, ne uzvraćate i ne dajete povratnu informaciju na njen trud, ona će se povući, jer želi da ulaže samo u ono što je stvarno, a stvarno je samo ako ste oboje u tome sa istom voljom i rešenošću da vam uspe. 

Zahvalna je 

Kada ste ljubazni i tretirate je kako valja, ona je zahvalna, jer zna da je to retko i dragoceno, iako veruje da bi trebalo da bude normalno i uobičajeno u ljudskim odnosima. I ona stalno izražava svoju zahvalnost – nemojte misliti da je to obična ljubaznost, ona je iskreno zahvalna i ceni to što vam je stalo, što ste pristojni, što se trudite i brinete. 

Ume da bude brutalno iskrena

Ne igra emotivne igre, niti manipuliše na bilo koji način. Za to nema kapaciteta, ni sklonosti. Ona veruje da je jednostavna istina dovoljno dobra za svakoga, a jednostavna istina je često brutalna. Ako je pitate, reći će vam tačno šta misli i oseća i to vam se možda neće dopasti. Naučite da cenite njenu iskrenost i da sa njom komunicirate na isti način. Ona nije neko ko misli da je bolje neke stvari ne znati, nego veruje da treba da se suoči sa onim što jeste, bez odlaganja, jer istina se ionako uvek pojavi i pokaže. 

Zatvorena je i rezervisana 

I posle dužeg vremena, ona tek oprezno počinje da vam se otvara i poverava i biće vam jasno da je vrlo kompleksna, da u njoj leže slojevi toga što tek treba da otkrijete, ako budete imali strpljenja i vere u nju. I kada vam poveri nešto, uz to će najčešće dodati “ovo nisam nikada nikome rekla”, a vi treba da shvatite kakvu to težinu i važnost ima za nju, odnosno, da vam time poklanja više poverenja nego što je ikada ikome ukazala. Nemojte nikada izneveriti to poverenje i uvek ćete imati na svojoj strani osobu koja će se zauzeti za vas, kao što se zauzima za sebe. 

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovepresets

Brankica Milošević 

 

Wannabe TV

Editors choice