Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Rečenice koje treba da izbaciš iz rečnika u razgovoru sa svojom devojkom

Takva ćeš napolje? Ah, ovo izgovaraju očevi, muževi, momci, braća i sinovi, gledajući svoje ćerke, žene, devojke, sestre i majke, koje su, po njihovom mišljenju, preterale u doterivanju, odnosno u pokazivanju svojih prednosti, ili na bilo koji način deluju preterano upadljivo. Možda ne možete da promenite svoje konzervativne stavove, ali možete da podneste muški žensku hrabrost i maštovitost u izboru autfita i da ćutite, ako ne umete da smislite kompliment.

Ja sam takav. Odlično, svi smo takvi kakvi smo, ali kad to kažete, to znači sledeće “ako ti se ne sviđam, nađi nekog boljeg i nemoj da misliš da ću da pravim ustupke i da nešto menjam kod sebe samo zbog tebe”, a to je glupo i zadrto. Ako se zbog nečega ljudi menjaju i prave ustupke, onda je to zbog ljubavi prema drugoj osobi i želje da je usreće. Zašto se plašite da ćete postati bolji i morati da priznate da je žena pozitivno uticala na vas?

Ne mogu sad, mrzi me. Kad ženi nešto treba, obično joj treba odmah. Ako ste spremni da nešto uradite za nju i kada vas mrzi, ona će to umeti da ceni. Osim toga, koliko puta ste čuli da nju nešto mrzi da uradi za vas? Ako jeste – verovatno samo hoće da vam stavi do znanja koliko je to ružno i kako ne zaslužujete da se ona potrudi zbog vas, jer ni vi to ne činite za nju.

To je bio samo seks… Da, prevara obično znači da je bilo seksa. Pobogu, ne ističite to, ne stvarajte joj slike u glavi! Ako ste već uhvaćeni u prevari ili ste je priznali, držite se skromno. Zabrljali ste i jedino što treba da govorite jeste kako ste zabrljali i koliko vam je žao i kako se kajete i da je molite da vam oprosti i pitate je kako da se iskupite. Odgovarajte na sva njena pitanja iskreno i sažeto i ne pokušavajte da predstavite svoju brljotinu kao nebitnu. Zamislite da ona dođe i kaže vam kako vas je prevarila, ali kako je to bio samo seks i ništa joj nije značilo.

Naslovna fotografija: instagram.com/mikutas

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice