Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Kad ti uspeh izmiče i veruješ da si luzer

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Savladaj 10 veština rešavanja problema

Taktike za izbegavanje “sagorevanja” na poslu

Rečenice koje treba da izbaciš iz rečnika u razgovoru sa svojom devojkom

Rečenice koje treba da izbaciš iz rečnika u razgovoru sa svojom devojkom

2/2

Takva ćeš napolje? Ah, ovo izgovaraju očevi, muževi, momci, braća i sinovi, gledajući svoje ćerke, žene, devojke, sestre i majke, koje su, po njihovom mišljenju, preterale u doterivanju, odnosno u pokazivanju svojih prednosti, ili na bilo koji način deluju preterano upadljivo. Možda ne možete da promenite svoje konzervativne stavove, ali možete da podneste muški žensku hrabrost i maštovitost u izboru autfita i da ćutite, ako ne umete da smislite kompliment.

Ja sam takav. Odlično, svi smo takvi kakvi smo, ali kad to kažete, to znači sledeće “ako ti se ne sviđam, nađi nekog boljeg i nemoj da misliš da ću da pravim ustupke i da nešto menjam kod sebe samo zbog tebe”, a to je glupo i zadrto. Ako se zbog nečega ljudi menjaju i prave ustupke, onda je to zbog ljubavi prema drugoj osobi i želje da je usreće. Zašto se plašite da ćete postati bolji i morati da priznate da je žena pozitivno uticala na vas?

Ne mogu sad, mrzi me. Kad ženi nešto treba, obično joj treba odmah. Ako ste spremni da nešto uradite za nju i kada vas mrzi, ona će to umeti da ceni. Osim toga, koliko puta ste čuli da nju nešto mrzi da uradi za vas? Ako jeste – verovatno samo hoće da vam stavi do znanja koliko je to ružno i kako ne zaslužujete da se ona potrudi zbog vas, jer ni vi to ne činite za nju.

To je bio samo seks… Da, prevara obično znači da je bilo seksa. Pobogu, ne ističite to, ne stvarajte joj slike u glavi! Ako ste već uhvaćeni u prevari ili ste je priznali, držite se skromno. Zabrljali ste i jedino što treba da govorite jeste kako ste zabrljali i koliko vam je žao i kako se kajete i da je molite da vam oprosti i pitate je kako da se iskupite. Odgovarajte na sva njena pitanja iskreno i sažeto i ne pokušavajte da predstavite svoju brljotinu kao nebitnu. Zamislite da ona dođe i kaže vam kako vas je prevarila, ali kako je to bio samo seks i ništa joj nije značilo.

Naslovna fotografija: instagram.com/mikutas

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice