Tako je, nemojte uprskati svoju prvu priliku, jer možda nećete imati drugu. Možda vam iskustvo govori drugačije, možda ste sretali tolerantne ili nesigurne devojke, možda ste sigurni u svoj šarm, možda računate na meko žensko srce, ali posmatrajte pažljivo i ne uzimajte zdravo za gotovo svoju ideju da ćete se kod svake izvući sa svojim glupostima. 

Ne testirajte je da vidite koliko može da izdrži pre nego što pukne, jer ako jednom pređete granicu, možete se naći odsečeni i bez ikakve šanse da popravite ono što ste zeznuli. Ima devojaka koje prosto neće da se igraju tako da one budu igračka. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Couples Magazine (@couples_magazine)


Možda nećete prepoznati onu koja vam neće pružiti drugu šansu na prvi pogled. Ali, ako izgubite njeno poverenje, pa tek onda shvatite da nećete to moći nikako da ispravite i da ste je već izgubili, biće kasno. Možda je vreme da generalno počnete da se ponašate fer i pošteno prema ženskom svetu. Da ne biste platili za sva ona slomljena srca, na koja ste možda i zaboravili. 

Vidite, ona će vam možda oprostiti, jer je velikodušna, jer zna da niko nije savršen i jer poštuje svoja osećanja, a oseća da joj je još uvek dovoljno stalo i da ima smisla pružiti još jednu priliku – ne vama, nego njenom sopstvenom srcu i vašoj vezi. Ali, ona tu možda ne može mnogo da uradi, a možda ne možete ni vi. Izgubila je poverenje i posmatra vas drugačijim očima. Rezervisana je prema vama i ne vredi mnogo to što je vama žao. Žao je i njoj, ali ne može da se ne oseća kao što se oseća. Govorite joj da nikada niste želeli da je povredite. Ali jeste. I ona zna jednostavnu istinu – kad nekog ne želite da povredite, vi onda ne radite ono za šta znate da će ga povrediti. 

Comments