Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Devojke

Sa nekim devojkama nećete imati drugu šansu

Ona će prihvatati vaša izvinjenja, pokušaće da pređe preko svog razočaranja, verovatno će vam i oprostiti, ali neće moći da zaboravi činjenicu da ste je izneverili, slagali, povredili. Stalno će se pitati da li je to bio „ispad“ slabosti, ili vaše pravo lice i posmatraće vas pronicljivije i pažljivije nego ranije, bićete stalno na ispitu i nećete se dobro osećati zbog toga. Jer, ako ste svojom bahatošću pokazali svoje pravo lice, ni vama neće ići glumatanje da ste brižni, odgovorni, verni, iskreni – kad niste. Naravno, ovo može biti poziv da poradite na svom karakteru i da zbog ljubavi postanete bolja osoba, ali to se obično događa samo u filmovima. U životu, vi prelazite sa one strane ograde, na mesto određeno za muške izdajnike i slabiće, a ona ostaje sama, da vas posmatra i upoređuje sa ostalima, pitajući se šta sa muškim svetom nije u redu, kao i šta nije u redu sa njom, kad u njenom životu ima toliko onih sa kojima nešto nije u redu. Ona će svoje vreme iskoristiti da poradi na svom karakteru i svom razvoju, budite sigurni. A šta ćete vi? 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Couples Magazine (@couples_magazine)


Vi možete obećati da ćete biti bolji. Ali, da li će ona ostati dovoljno dugo pored vas da vidi kako ostvarujete obećanje? Sva je prilika da će vas vaši obrasci ponašanja naterati da prekršite to obećanje čim pomislite da možete da se opustite, a takođe se može desiti da ste njeno udaljavanje i povlačenje shvatili kao smirenost i znak da je „sve u redu“. Međutim, ona se u tim situacijama miri sa svojom dušom, a ne sa vašim slabostima. Shvata da osećanja nemaju čime da se hrane i od čega da žive, ako je poverenje uništeno i ako ne može da poštuje vašu ličnost i karakter. 

Možete da se promenite i da se razvijate. Možda posle ovog iskustva. Sa sledećom devojkom sa kojom ćete rešiti da ne prelazite granice, da je poštujete i da ne izneverite njena osećanja i ne iskušavate njenu velikodušnost. Kažu da ljubav menja ljude, tako što osećaju poriv da budu bolji, veći, hrabriji, svesniji. Možda samo niste dovoljno voleli, ako to još niste osetili. I možda ne biste ni počeli, ni da imate treću i petu šansu. Možda još treba da rastete sami sa sobom, dok ne dorastete do ljubavi – od koje možete još da porastete. 

Naslovna fotografija: instagram.com/couples_magazine

Brankica Milošević 

Wannabe TV

Editors choice