Učinite da vas želi

Izludite je milovanjem, dok sama ne zatraži da prodrete u nju. Muškarci misle da su veliki pastuvi kad ih žena moli da prestanu – posle dugotrajnog tretmana kao bušilicom po betonu, svako bi vas molio da prestanete. Ali pravog ljubavnika žena moli da počne.

Ne zapostavljajte je kad postigne orgazam

Nemojte misliti da ste obavili sve što treba, kad ona dostigne orgazam. Jer možda dostigne još jedan i još i još, ako joj se posvetite na pravi način. Osim toga, ne zapostavljajte je ni kada ste definitivno završili sa seksualnom igrom. Grlite je i držite u naručju, milujte po kosi, razgovarajte sa njom, budite prisutni i pokažite da niste izgubili interesovanje, samo zato što seks više nije na dnevnom redu.

sex 41 Saveti biseksualaca: Kako da ZADOVOLJITE ženu

Prestanite da brinete o tehnici i budite svesni i prisutni

Pokažite joj da ne postoji mesto i osoba sa kojom bi u tom trenutku radije bili, nego sa njom, tu gde jeste. Shvatite seks ozbiljno – to je igra emocija, uma, tela, energije. Neka se ta energija preliva iz vas u nju i obrnuto, neka kruži, neka vas povezuje i ispunjava. Uživajte u njenom prisustvu, dozvolite joj da oseti kako ste i samo sto posto prisutni. Neka seks bude doživljaj, svaki put. To joj nikada neće dosaditi. A ni vama.

Pročitajte još i ovo:

50 vrsta seksa koji žene ŽELE da imaju

Za muškarce koji ne vole POVRŠAN seks 

Razlozi zašto žene ne žele seks KOLIKO i muškarci

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Izvori fotografija: www.popsugar.com

Brankica Milošević

Comments